Evrika !!! Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina a identificat “hotii” care au subminat economia Romaniei

Evrika !!!  Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina a identificat “hotii” care au subminat economia Romaniei

În secolul XXI tehnica a evoluat foarte mult, mai ales în domeniul informaticii. Acesta este şi motivul pentru care informaţia circulă cu o viteză fantastică. Singura mare problemă este dacă informaţia ajunsă la noi este una veridică. Politicenii puterii, mizând pe faptul că nu toţi cei care citesc au posibilitatea să verifice informaţia, încearcă să ne transmită subliminal că trăim foarte bine. Politicienii opoziţiei ne transmit informaţii din cele mai sumbre, din care reiese că România este în agonie.

Politicienii puterii, de regulă prin mijloacele media plătite cu bani grei din banii contribuabililor,  ne spun cât de greu le este lor pentru că cei dinainte au furat atât de mult încât au dus ţara într-o agonie economică. Politicienii opoziţiei ne spun că cei de la guvernare fură atât de mult încât viitorul economic al României este incert.

Singura idee care se poate desprinde din acuzele pe care şi le aduc reciproc cele două tabere  este aceea că ambele tabere au furat şi fură în continuare de-au stins luminiţa de la capătul tunelului pe care noi cetăţenii acestei ţări o tot aşteptăm de 30 de ani.

Singurul politician care îndrăzneşte să calce în picioare această regulă nescrisă  a acuzaţiilor de furt reciproce dintre putere şi opoziţie este preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina care într-o postare pe facebook-ul personal a indentificat adevăraţii “hoţi” care au subminat economia acestei  ţări. Iată ce scrie Marian Mina:

“Bugetul  pe 2019 este, şi în opinia mea, unul foarte generos, cel mai mare din ultimii 15 ani, însă nu şi în ceea ce priveşte sumele destinate asistenţei sociale.

Alături de colegii mei din Consiliul Judeţean Giurgiu, am făcut absolut toate demersurile, acum, la început de an, către Ministerul Muncii, respectiv către cel de Finanţe pentru a nu mai avea blocajul din 2018 la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu.

Trebuie menţionat că, în acest moment, prin Legea bugetului pe 2019, la Giurgiu avem doar 25,74% din necesarul banilor pentru DGASPC. Asta înseamnă că fondurile ne vor ajunge până în lunile iunie-iulie.

Aşa cum ştiţi, în fiecare an, de la bugetul judeţului se duc către această Direcţie între 55% şi 60% din total. Nu putem acoperi, acum, întreaga sumă, dar am convingerea că sunt căutate #soluţii la nivel central şi că vor fi luate măsuri, astfel încât să nu se mai întâmple ca în 2018.

Dacă anul trecut m-am supărat pe cei de la Direcţie, deoarece ştiau că nu a fost vina Consiliului Judeţean pentru acel blocaj, acum, să ştiţi că, dacă se va repeta situaţia, eu voi fi #alături de ei, pentru că au dreptate!

Pe de altă parte, doresc să trag şi un semnal de alarmă cu privire la numărul tot mai mare de însoţitori ai persoanelor cu handicap. Există comune, precum #Comana, unde numărul acestora este zero, iar în altele, ca Slobozia, numărul lor a ajuns la 40. Îmi doresc ca cei din comisiile care acordă aceste certificate de însoţitor să facă o reevaluare atentă a dosarelor, în 2019!”

Mariana Manofu ,, Felicitări ” numai felicitări, pentru faptul că a ți găsit cine fură banii statului însoțitorii persoanelor cu handicap , ei sunt ,, HOȚII “acestei țări !

Mariana Manofu pune punctul pe i prin ceea ce-i transmite preşedintelui de consiliul judeţean. Odată cu indentificarea “hoţilor”  …

Orice alt comentariu din partea subsemnatului este de prisos.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *