Echipa CJ Giurgiu a reușit să încarce documentele aferente a două investiții necesare și așteptate de locuitorii din zonele respective

Echipa CJ Giurgiu a reușit să încarce documentele aferente a două investiții necesare și așteptate de locuitorii din zonele respective

Pe 1 februarie, în prima zi a sesiunii de depunere pentru proiecte de infrastructură, echipa CJ Giurgiu a reușit să încarce documentele aferente a două investiții necesare și așteptate de locuitorii din zonele respective:

DJ 412A, Mihailesti-Buturugeni-Zorile-Hobaia-Ogrezeni-Malu Spart-DN 61-Roata de Jos-Mârșa-lim. jud. Teleorman, 45 km în total, 238 milioane lei, valoare totală.

Proiectul, prioritate 1, cuprinde reabilitarea întregului traseu, inclusiv a sectorului din beton de la intrarea în Roata de Jos, plus trotuare în intravilanul localităților.

Finanțarea pentru execuție este asigurată prin Programul Regional, termen de începere estimat, 1 iunie a.c.

DJ 504, Giurgiu-Vieru-Putineiu, 15 km, 68 milioane lei, reabilitare covor asfaltic, extindere la 6,5 m și piste pentru biciclete pe întreg traseul.

Proiectul reprezintă prioritatea 2 la care avem dreptul, cu șanse mari de finanțare dat fiind ca nu toate județele din Regiunea 3 Sud Muntenia au reușit să depună proiecte ca primă prioritate.

Felicitări celor doi manageri de proiect, Cristina Ingeaua și Claudia Ion și tuturor celor implicați!

#dezvoltamgiurgiu

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *