Dragoste cu nabadai …

Dragoste cu nabadai …

Am citit o postare pe facebook care vorbeşte despre idila dintre o damă măritată cu o funcţie foarte importantă în judeţul nostru şi un primărel foarte însurat, cam iubăreţ.

Gurilele rele din oraş spun şi o povestioară despre întâmplarea care se spune că s-ar fi petrecut anul trecut. Ca orice poveste  începe cu a fost odată:

Se spune că  un “cetăţean de bună credinţă” i-ar fi surprins pe cei doi în timp ce se iubeau cu foc într-o pădurice fără să le fie jenă de fauna ce-i privea mirată prin geamurile bolidului de lux al primărelului şi nu înţelegea de ce se chinuiau în poziţii incomode în maşina  când mai fi simplu ar fi fost s-o facă în mijlocul poieniţei cu iarbă grasă peste care să aştearnă o pătură ca nu cumva genunchii domniţei să capete culoarea verde.

Şugubăţul nostru “cetăţean de bine” a părăsit tiptil zona cu pricina ca nu cumva  să  se sperie protagoniştii şi  să rămână sărmanii încovrigaţi precum câinii pentru ca ulterior să fie duşi la spital înfăşuraţi în cearceaf. Dar … a pus mâna pe telefon şi a sunat la poliţie anunţând că în pădure se trag focuri de armă. Poliţia s-a deplasat la locul indicat şi nu mică le-a fost surpriza când în loc de braconieri i-au găsit pe cei doi porumbei. Primărelul a prezentat documentele când i-au fost solicitate dar domniţa nu a vrut în ruptul capului. Din nefericire pentru dânsa, fiind persoană foarte cunoscută şi i-a fost pronunţat numele a cedat şi a prezentat actul de identitate. Poliţiştii au întocmit un proces verbal.  

La o întâlnire tovărăşească între prieteni la care participa şi primărelul nostru, un şefuţ l-a întrebat cum dracu poate să întreţină relaţii cu o asemenea arătare. La care şeful cel mare şi tare, atotştiuntor, nu-l lasă pe primărel să răspundă şi dă el un răspuns  “filozofic” : Păi ce mă el regulează femeia ? El regulează funcţia …

Pe măsură ce vom obţine informaţii vom reveni.

(Nota red. Fotografia nu are nicio legătură cu protagoniştii poveştii.) 

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *