Din ciclul – Ce „vraji” a mai facut prefecta mea …

Din ciclul – Ce „vraji” a mai facut prefecta mea …

Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu, în cadrul conferinţei de presă de ieri, 13 aprilie vine cu o nouă dezvăluire bombă în ceea ce o priveşte pe prefecta judeţului Giurgiu Nina Carmen Crişu care este deja  luată în vizorul celor de la ANI pentru conflict de interese, incompatibilitate urmare a remuneraţiei primite de la Consiliul Judeţean Giurgiu pentru activitatea desfăşurată în cadrul ATOP.

De această dată Marin Anton vorbeşte despre fals în declaraţii precizând faptul că doamna prefect Nina Carmen Crişu este deţinătoarea unui apartament în municipiul Giurgiu situat pe  şoseaua Sloboziei, Bl. 49, Ap. 33  pe care a „omis” să-l treacă în declaraţia de avere. Cum a fost posibil acest lucru urmează ca doamna prefect să-l lămurească cu organele de cercetare abilitate, organe care din informaţiile noastre se pare că s-au sesizat în acest sens.

Ce a determinat această „omisiune” venită din partea prefectului acestui judeţ sărac, ocupant al locului doi în ierarhia celor mai sărace judeţe din ţară, prefect care ar trebui să fie un garant al respectării legilor,  care spre surprinderea noastră nu omite să-şi treacă în declaraţia de avere cele două apartamente deţinute în Bucureşti, dar „omite” să treacă şi apartamentul deţinut în Giurgiu, sincer este foarte greu de explicat sau de înţeles.

Posibil ca doamna prefect care este o fidelă cititoare a publicaţiei noastre să vină cu explicaţii suplimentare prin care să le spună cetăţenilor acestui judeţ ce a determinat-o să nu-şi treacă în declaraţia de avere apartamentul a cărui proprietară este. Sau poate acest apartament nu există şi este doar o fantasmagorie a liderului PNL Giurgiu. Personal nu cred că ar fi o fantasmagorie deoarece toate acuzaţiile pe care i le-a adus Marin Anton de-a lungul timpului doamnei prefect Nina Carmen Crişu s-au dovedit a fi cât se poate de reale.

Din informaţiile noastre se pare că doamna prefect Nina Carmen Crişu, acum, pe ultima sută de metri cât  mai deţine această demnitate publică şi-a propus să scoată judeţul din sărăcie. Şi ca să poată face acest lucru doamna prefect a avut o serie de întâlniri cu primarii din judeţul Giurgiu.

 Aceste întâlniri  ce au avut o tematică necunoscută pentru consumatorii de presă, au avut loc în următoarele localităţi giurgiuvene: Buturugeni, Bolintin Vale şi Hotarele. Ceea ce ni se pare surprinzător, în aceste deplasări făcute în şi pentru interesul comunităţii ale doamnei prefect, constau în faptul că şofer personal i-a fost nimeni altul decât inspectorul şef al poliţiei Giurgiu, domnul comisar şef Cătălin Ţone. Nu cred ca domnul inspector şef să fie implicat în vreo acţiune politică. Cred că motivul pentru care au făcut acele deplasări în teritoriu doar cu un autovehicul a fost doar din raţiuni de economie la carburant. Şi chiar mi se pare normal. De ce să consume carburant în plus când aveau un traseu comun ?  

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *