Descinderi DNA la resedinta omului de afaceri Ioan Niculae. Procurorii fac perchezitii si la Interagro

Descinderi DNA la resedinta omului de afaceri Ioan Niculae. Procurorii fac perchezitii si la Interagro

Procurorii DNA efectuează percheziții, în această dimineață, la domiciliul lui Ioan Niculae, din Zimnicea, la reședința acestuia denumită generic ”Domeniul Fățana” (casă de vânătoare) din apropiere de Zimnicea, la reședința din Bușteni, la fostul domiciliu al omului de afaceri, care aparține în prezent Adinei Elena Niculae, din sectorul 1 București, precum și la sediul și punctul de lucru declarate de SC Intervitt SRL — Zimnicea. Potrivit unor surse judiciare, percheziții au loc și sediul Interagro SA din Capitală, la punctul de lucru și la sediul aceleiași firme din Zimnicea.

DNA a anunțat că procurorii efectuează percheziții domiciliare în 11 locații situate în București și în județele Teleorman și Prahova într-un dosar privind fapte de corupție și economice.

“Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și economice (evaziune fiscală și spălare de bani), comise în perioada 2008 — 2009. În cursul zilei de 23 iulie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele Teleorman și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Omul de afaceri Ioan Niculae se află în închisoare după ce în aprilie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 2 ani și 6 luni închisoare cu executare în dosarul “Mită la PSD”.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *