Derby-ul etapei s-a desfăşurat între primele două clasate Argeşul MIhăileşti şi Bolintin Malu-Spart, meci încheiat cu victoria gazdelor

Derby-ul etapei s-a desfăşurat între primele două clasate Argeşul MIhăileşti şi Bolintin Malu-Spart, meci încheiat cu victoria gazdelor

După 5 etape în Seria Nord a Ligii a-4-a echipa de fotbal Argeşul Mihăileşti ocupă prima poziţie din clasament cu 15 puncte din 5 meciuri disputate. Derbiul etapei s-a desfăşurat în oraşul Mihăileşti între echipa gazdă  Argeşul MIhăileşti şi echipa oaspete Bolintin Malu Spart. Meciul a fost unul viu disputant, victoria putând aparţine orcăreia dintre echipe.

În prima parte a jocului gazdele au luat cu asalt poarta adversă reuşind să marcheze două goluri. Partea a doua a primei reprize a aparţinut oaspeţilor care au reuşit până la finalul reprizei să aducă egalitatea pe tabela de marcaj. La pauză scorul era de 2 la 2.

Repriza a doua a fost la fel de disputată, nelipsind fazele de poartă mai ales din partea celor de la Argeşul Mihăileşti, care încă din minutul 15  reuşesc desprinderea pe tabela de marcaj marcând golul victoriei. Oaspeţii au trecut la contraofensivă, apărarea echipei din Mihăileşti ducând lupte grele cu atacanţii Bolintinului. Cu toate acestea, când mai erau aproximativ 10 minute de joc, un jucător al gazdelor scapă de sub marcajul apărării echipei adverse, reuşind să tragă un şut bombă din afara careului de 16 metri care l-a luat prin surprindere pe portar, dar din păcate mingea a trecut razant pe lângă butul din stânga porţii.  Scorul final cu care s-a încheiat partida a fost de 3 la 2.

După meci, antrenorul gazdelor, Daniel Borungă şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia avută în teren. Arbitrajul a fost unul bun, fiind asigurat de Ion Oncenscu la centru şi de asistenţii Adrian Păunescu şi Andrei Vremăroiu, toţi din judeţul Dâmboviţa.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *