Derby-ul etapei din liga a-IV-a, seria nord, dintre Argeşul Mihăileşti şi Bolintin Malu-Spart

Derby-ul etapei din liga a-IV-a, seria nord, dintre Argeşul Mihăileşti şi Bolintin Malu-Spart

Sâmbătă, 21 septembrie începând cu ora 17:00 pe cochetul stadion din oraşul Mihăileşti se va disputa meciul de fotbal dintre primele două clasate Argeşul Mihăileşti şi Bolintin Malu-Spart. În cele patru etape disputate până în prezent echipa din Mihăileşti a întregistrat patru victorii categorice surclasându-şi practic adversarii la scoruri care nu mai suportă niciun fel de comentarii:

Argeşul Mihăileşti – Cosoba 11 – 1

Zmeii Ogrezeni – Argeşul Mihăileşti 0 – 1

Argeşul Mihăileşti – Trestieni ( Ulmi ) 10 – 1

Inter Zorile – Argeşul Mihăileşti 1 – 4

Obiectivul declarat al antrenorului principal, Daniel Borunga şi al directoruluit tehnic, Ionel Dinu este acela de a câştiga cu echipa de fotbal Argeşul Mihăileşti seria de nord, următorul pas fiind acela de a câştiga campionatul judeţean, pentru ca în final să-şi atribuie inclusiv meciul de baraj cu  prima clasată din alt judeţ care să le asigure promovarea în divizia  C.

Acest meci de fotbal poate avea şi o altă conotaţie, cunoscută fiind rivalitatea politică dintre edilul şef al oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre şi senatorul Niculae Bădălău, localnic al localităţii Bolintin Vale. Glumesc.

Sper ca meciul de fotbal dintre cele două combatante din teren să se desfăşoare sub semnul fairplay-ului, principala dominantă să fie spectacolul fotbalistic, oferind suporterilor veniţi în număr cât mai mare să-şi susţină echipa favorită.  Rivalităţile din spectrul politic să se desfăşoare doar pe scena politică.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *