Deputatul PNL Alexandru Andrei vorbeşte despre Proiectul de Hotărâre al Guvernului cu privire la “Reabilitare, extindere și dotare corp spital nou C1+C2, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, județul Giurgiu”

Deputatul PNL Alexandru Andrei vorbeşte despre Proiectul de Hotărâre al Guvernului cu privire la “Reabilitare, extindere și dotare corp spital nou C1+C2, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, județul Giurgiu”

Într-o recentă postare în mediul online deputatul PNL Alexandru Andrei le aduce la cunoştinţă giurgiuvenilor despre faptul că problemele judeţului Giurgiu sunt din nou în atenţia Guvernului.

“Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 14 aprilie, este înscris un proiect de hotărâre de Guvern ce aprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Reabilitare, extindere și dotare corp spital nou C1+C2, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, județul Giurgiu”

Potrivit notei de fundamentare ce însoțește proiectul, în corpurile de clădire C1 și C2, conform destinației actuale de spital județean de urgență, nu sunt respectate prevederile și normativele actuale cu privire la circuitele funcționale, ceea ce impune recompartimentarea și reabilitarea spațiilor existente pentru a corespunde normelor igienico-sanitare, precum și realizarea de dotări cu aparatură medicală în conformitate cu Normele metodologice

privind dotarea obligatorie a cabinetelor medicale aprobate prin Ordinul ministrului sănătații nr. 153/2003, cu modificările și completările ulterioare.

Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA 19%) este de 130.205 mii lei, din care construcţii-montaj – 58.833 mii lei. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin C.N.I. – S.A. asigură cea mai mare parte a sumelor necesare – 129.548 mii lei, diferența urmând a fi acoperită de Consiliul Județean.

Durata de executie a investiției este de 12 de luni.

Proiectul de hotărâre de Guvern este semnat de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, fiind avizat de viceprim-ministrul Kelemen Hunor și de ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare.”

#promisiuniindeplinite

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *