Azi, 17 decembrie 2018, în şedinţa comună a  Camerei Deputaţilor şi a Senatului s-a modificat componenţa nominală a conducerii Delegaţiei Permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

În urma votului noul preşedinte al Delegaţiei este deputatul PSD de Giurgiu Răzvan Cuc. Dacă ţinem cont de cei care au mai deţinut aceste funcţii respectiv Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc şi Titus Corlăţean oameni care au făcut parte din elita PSD-ului, această funcţie vine ca o recunoaştere a expertizei politice de care tânărul parlamentar a dat dovadă.

Noi, mare parte dintre giurgiuveni îi urăm succes deputatului Răzvan Cuc în noua funcţie şi credem că de acum proiectele sustenabile depuse de Consiliul Judeţean, de UAT-urile din judeţul Giurgiu, precum şi de oamenii de afacereri din diverse sectoare de activitate, vor primi sprijinul de care au nevoie în obţinerea de fonduri europene atât de necesare pentru dezvoltarea judeţului nostru ce a fost extrem de vitregit în ultima perioadă.

I.C.MANDU      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *