Deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei a parasit grupul parlamentar PSD

Deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei a parasit grupul parlamentar PSD

Încă un parlamentar PSD părăseşte partidul condus spre  neocomunism de Liviu Dragnea. Din informaţiile noastre în curând alţi 20 de parlamentari vor părăsi PSD-ul. Într-o postare pe facebook Alexandru Andrei le explică giurgiuvenilor, faţă de care se simte obligat moral şi politic, care a fost motivul care l-a determinat să ia o astfel de decizie:

“Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.
Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.
O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…
În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.”

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *