Deputatul Alexandru Andrei întâlnire de lucru cu primarii comunelor giurgiuvene Malu şi Vedea

Deputatul Alexandru Andrei întâlnire de lucru cu primarii comunelor giurgiuvene Malu şi Vedea

M-am întâlnit astăzi  cu primarii comunelor Vedea și Malu, două comune învecinate, dar total diferite.

În ambele cazuri, subiectul principal al discuțiilor l-au constituit proiectele pentru dezvoltarea localităților – atât proiecte prin programul PNDL, cât și cele finanțate de CNI și, evident, proiectele cu fonduri europene.

La Vedea, un subiect ”fierbinte” discutat cu primarul Marian Țaga este finalizarea unor proiecte depuse pe PNDL 1 de fosta administrație, proiecte cu probleme, care, însă, trebuie rezolvate, astfel încât comunitatea să nu fie nevoită să restituie banii primiți până acum pentru aceste proiecte.

La Malu, acolo unde administrația liberală este la al doilea mandat, discuțiile s-au axat, de asemenea, pe subiectul proiectelor pentru dezvoltarea comunei.

Am fost plăcut surprins de realizările echipei liberale Mirel Jantea-Eugen Șoavă (actualul și fostul primar al comunei), care au înțeles importanța proiectelor – indiferent că este vorba de proiecte cu finanțare națională ori europeană – au realizat și câștigat astfel de proiecte, iar imaginea comunei este schimbată radical în bine.

O temă abordată în ambele întâlniri vizează proiectele pentru aducțiunea de gaze, atât Vedea, cât și Malu având, deja, astfel de proiecte.

De asemenea, am discutat cu cei doi primari și despre situația Drumului Național 5C, care trece prin Malu și Vedea, asigurându-i de susținerea mea, în calitate de deputat, în vederea reabilitării acestui important drum național.

Întâlnirile cu cei doi edili au fost foarte interesante, dându-mi ocazia să aflu ”de la sursă” problemele și planurile administrațiilor din Vedea și Malu și sper ca, împreună, să putem schimba în bine viața locuitorilor celor două comune.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *