Deputatul Alexandru Andrei îi trage un smash peste gură senatorului Niculae Bădălău

Deputatul Alexandru Andrei îi trage un smash peste gură senatorului Niculae Bădălău

Nu puţine sunt momentele când acţiuni din viaţa politică pot fi comparate cu un meci de tenis. Spre exemplu, senatorul Niculae Bădălău, în încercarea disperată de a justifica cumva pierderea alegerilor prezidenţiale lansează un lob prin care nu  reuşeşte altceva decât să jignească încă o dată Diaspora. Lobul lansat îi vine ca o mănuşă adversarului său, deputatul Alexandru Andrei, care îi trage fără menajamente un smash peste … peste agonia politică în care se zbate Bădălău. Iată ce a scris de curând într-o postare pe facebook deputatul Alexandru Andrei :

“După ce, în urmă cu un an, a reușit să jignească milioanele de români ce muncesc în străinătate, printr-o dedicație la o petrecere – atrăgându-și furia și revolta celor din Diaspora, dar și a familiilor acestora, ce locuiesc în România și a românilor, în general – Bădălău recidivează și continuă seria jignirilor la adresa acestei categorii de români. Prin declarațiile făcute ieri, public, în conferință de presă, Bădălău își arată – încă o dată – adevărata față: jigniri și dispreț la adresa Diasporei.
Consider că este un derapaj grav, mai ales că vine din partea unui senator, care se presupune că ar trebui să reprezinte TOȚI românii în forul legislativ al țării. De altfel, din reacțiile ce nu au întârziat să apară, se vede clar că și colegii săi de partid îl blamează și marginalizează pentru aceste jigniri, iar românii – fie că sunt în țară, fie că trăiesc peste hotare – sunt, din nou, revoltați, pe bună dreptate.
Și dacă la prima ”abatere” Bădălău a încercat să se scuze, dând vina pe lăutari, acum nu mai e vorba de lăutari și dedicații, e vorba despre declarațiile sale publice și oficiale, așa că nu mai are nicio scuză.
Este inadmisibil ca milioane de români care muncesc și-și câștigă traiul cinstit în străinătate să fie ținta unor astfel de jigniri, iar rezultatul s-a văzut, deja, la alegerile prezidențiale, însă se pare că Bădălău nu a învățat, nici de această dată, NIMIC!”

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *