Delirul PSD-ului giurgiuvean

Delirul PSD-ului giurgiuvean

Delirul este un sindrom neuropsihiatric cu debut acut și evoluție fluctuantă, caracterizat de o modificare a nivelului conştienței, atenției și de o tulburare a orientării, a memoriei, a gândirii și a comportamentului. Cred că acesta este diagnosticul de care suferă PSD-ul giurgiuvean.

Reprezentanţii PSD delirează prin aberaţii lipsite şi de cea mai elementară logică. Este de-a dreptul hilar să spui că deputatul  Alexandru Andrei, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Giurgiu merge în judeţ,  ATENŢIE !!! la primarii PSD ca să strângă semnături pentru numirea lui ca preşedinte al PNL Giurgiu.

Dacă ar fi spus că Alexandru Andrei merge în judeţ să-i convingă pe o parte dintre primarii PSD, foşti PNL-işti, luaţi prin şantaj de PSD prin “minunata” Ordonanţă de Urgenţă 55, dată de “minunatul” guvern PSD condus la vremea respectivă de  Victor Viorel Ponta, mai treacă meargă.

Dar să vii să spui că Alexandru Andrei strânge semnături de la primarii PSD ca să fie el numit preşedinte la PNL chiar este de-a râsu plânsu ! Disperarea PSD-ului local a dat naştere acestei fantasmagorii  urmarea  faptului că Alexandru Andrei, din informaţiile noastre chiar se întâlneşte cu primarii din judeţ, dar din cu totul alte motive, unul dintre ele fiind acela că are relaţii de prietenie cu foarte mulţi primari din judeţ cu care chiar a fost  coleg de partid înainte ca aceştia să devină membrii PSD. Pentru PSD pierderea primarilor este o tragedie deoarece în mod cert vor pierde atât alegerile locale cât şi alegerile parlamentare din acest an. Dar ce este cel mai grav pentru PSD-ei este că îşi vor pierde privilegiile, privilegii care i-au făcut să creadă ei despre ei că sunt ceea ce de fapt nu sunt.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *