Degradarea umana a unor politicieni din PSD Giurgiu a depasit orice limita !!!

Degradarea umana a unor politicieni din PSD Giurgiu a depasit orice limita !!!

PSD-ul, că ne place sau nu, în acest moment este cel mai mare și puternic partid din România. Mi se pare normal ca într-un asemenea partid să existe și diferende de opinie, disensiuni politice vis-a-vis de unele proiecte de legiferare a unor legi, ocazie cu care  specialiștii partidului pot avea discuții în contradictoriu, fie din dorința de a-și crea o anumită imagine și poziție în partid sau așa cum ne-am dori noi, ca legile ce vor ieși după băncile parlamentului să fie legi sustenabile, pertinente și care să vină în sprijinul nostru, al oamenilor din această țară.

Aspectul prezentat ține de normalitate, dar de aici și până cum înțeleg unii să parvină, în situația pe care v-o voi prezenta nu se mai pune problema  unor dezbateri în contradictoriu, dar principiale, ci pur și simplu este  vorba de atacuri murdare, suburbane, practici folosite de clanurile mafiote bazate pe o formă de șantaj mascat prin prezentarea în media sau în mediul virtual a unor minciuni sfruntate drept adevăruri de netăgăduit. Aceste scursuri sociale care nu mai au nimic sfânt și pentru care nimic nu mai contează,  important fiind doar scopul lor mârșav de a pune mâna pe putere indiferent de mijloacele folosite gândindu-se probabil cum că scopul scuză mijloacele ar trebui să dispară definitiv din politică. Iată pe scurt  despre ce este vorba:

De o bună perioada de timp în organizația județeană a PSD Giurgiu există o stare de tensiune, practic o scindare. Urmare a acestei scindări s-au creat două tabere. O tabără este constituită din susținătorii lui Liviu Dragnea din care fac parte deputatul, fost ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, deputatul Alexandru Andrei și mare parte dintre primari, din care menționăm doar doi Mihai Dobre, primarul orașului Mihăilești și Constantin Cărăpănceanu primarul comunei Ghimpați, primari care sunt considerați liderii celorlalți primari PSD din județul Giurgiu și cealaltă tabără formată din oponenții lui Liviu Dragnea  din  care fac parte senatorul Niculae Bădălău,  președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina și cei puțini care au mai rămas pe lângă ei.

Dacă această luptă internă ar fi rămas doar la stadiul de luptă surdă, la stadiul de cel mai bun și cu mai multă credibilitate în interiorul organizației să câștige, din punctul meu de vedere lucrurile ar fi fost OK. Dar de aici și până la a te deda la o formă de atac incalificabil, la care de regulă apelează doar retardații, oligofrenii, scursurile sociale, caracterele abjecte, formă de atac la care au apelat, încă nu știu cine, dar vă promit că voi afla și în aceste condiții spun unii din tabăra opozabilă lui Liviu Dragnea este dea dreptul de neconceput.

Nu-mi pot explica cum este posibil ca astfel de caractere mici pe care giurgiuvenii din păcate le-au votat cu o majoritate covârșitoare să poată ajunge la o astfel de degradare umană încât să plătească bani grei unor așa ziși oameni de presă doar ca să le strice imaginea și ce este cel mai grav să încerce să distrugă familiile a doi oameni tineri a căror singură vină este aceea că nu sunt și nu fac jocurile lui Bădălău. Mă întreb ce s-ar fi putut  întâmpla dacă soțiile celor doi tineri politicieni nu ar fi avut încredere în tații copiilor lor. Îmi este groază să mă gândesc. Cei care ar fi avut de suferit urmare a acestei meschinării venită din partea unor oameni care-și bat joc de încrederea giurgiuvenilor,  vinovații fără vină ar fi fost copiii acestor familii frumoase, pe care le felicit pentru felul în care au trecut peste acest moment cumva stânjenitor.

Mă bucur că în politică există și oameni  cu caractere puternice, cu caractere frumoase și sunt sigur că în toată cariera lor politică, atât Răzvan Cuc, cât și Alexandru Andrei nu vor apela niciodată la astfel de mizerii, pentru că ei, spre deosebire de alții știu că astfel de josnicii se pot întoarce mai devreme sau mai târziu împotriva lor.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *