Declaratia de prietenie adresata lui Dragnea de catre Badalau. Buna gluma, nu-i asa ?

Declaratia de prietenie adresata lui Dragnea de catre Badalau. Buna gluma, nu-i asa ?

Despre relația tensionată dintre președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău și președintele partidului Liviu Dragnea știe toată lumea. Cu toate acestea Bădălău face o încercare pe care numai un om disperat că își poate pierde toate privilegiile o poate face. În aceste condiții apelează la ceea ce l-a consacrat în politică, și anume servilismul față de cei care sunt la conducere. De dată recentă ne aducem aminte  atunci când Bădălău a considerat că Dragnea este pe cale să piardă frâiele partidului în favoarea lui Tudose  a fost primul care a trădat așa zisa prietenie dintre el și Dragnea și a  trecut cu bagaje cu tot, unul dintre bagaje fiind Codrin Ștefănescu, în barca lui Tudose. Ca acum, când a văzut că Tudose a fost doar o cacialma  joacă în continuare cu chintă spartă mizând pe faptul că Dragnea va crede despre el are în mână chintă roială. Ceea ce nu știe Bădălău este faptul că în acest moment  Dragnea are cea mai mare carte din joc, chintă roială de treflă la juvete. În această situație Bădălău a pierdut orice urmă de credibilitate. Chinta spartă pe care o avea în mână a jucat-o la postul de televiziune B1 TV în care a declarat:

 “Relaţia mea cu domnul preşedinte Dragnea este o relaţie în care ambii, împreună cu ceilalţi colegi, încercăm să ducem o guvernare foarte bună şi să ţinem un partid care în acest moment are în mâini soarta întregii ţării şi suntem extrem de responsabili. În plus, eu îl consider prieten (…) şi cred că şi dânsul acelaşi lucru”,

Văzând sau citind această declarație belicoasă  dată  de Bădălău  sunt convins că Dragnea s-a simțit jignit. S-a simțit jignit deoarece Bădălău îl consideră naiv. Cum să-l mai poată numi  prieten pe un om despre care în mai toată media s-a spus că Niculae Bădălău a fost unul dintre inițiatorii puciului,  sau loviturii de palat, cum vreți să-i spuneți . Ce fel de prieten poate să-i fie lui Dragnea un om care se întâlnește  în  Bolintin, locul unde își are centrul de comandă  baronul Bădălău, cu cel aprig dușman, fostul prefect de Teleorman, acuzator în dosarul Tel Drum, Teodor Nițulescu. Dacă la o astfel de prietenie se referă Bădălău atunci  halal prietenie.

Bine cel puțin că acum Bădălău se află conform unor informații în însoritul Mexic. Și când te gândești că a făcut acest lucru din rațiuni de economie. Da, da ați înțeles bine, din rațiuni de economie. Păi nu vă dați seama câtă economie face acum când  s-au scumpit gazele  și energia electrică? Acum în plină iarnă când s-au anunțat  temperaturi de minus 20 de grade câți bani ar fi cheltuit  sărmanul om ca să încălzească o căsuță de câteva sute de metri pătrați? Vă spun eu dacă nu știți.  Mai puțin decât un concediu în Mexic.

I.C.MANDU        

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *