De ce un tată de copii din comuna Roata de Jos îl numeşte iresponsabil pe candidatul PSD pentru primăria comunei …

De ce un tată de copii din comuna Roata de Jos îl numeşte iresponsabil pe candidatul PSD pentru primăria comunei …

În cursul zilei de vineri, 24 iulie, pe adresa redacţiei am primit de la un cetăţen din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu o informaţie cu privire la riscul de contaminare cu Covid a oamenilor din judeţul Giurgiu şi Teleorman urmare a iresponsabilităţii de care dă dovadă candidatul pentru funcţia de primar al comunei Roata de Jos din partea PSD, Marin Constantin.

“ Domnule redactor. Sunt un cetăţean al comunei Roata de Jos, judeţul Giurgiu. Ţin să precizez încă de la început că nu sunt membrul vreunui partid politic. Am etatea de 50 de ani sunt tată de copii şi sincer vă spun că îmi este frică pentru sănătatea familiei mele acesta fiind şi motivul pentru care vă scriu aceste rânduri cu speranţa că autorităţile vor interveni să stopeze răspândirea acestei boli care din câte am aflat şi noi este foarte periculoasă putând duce chiar la pierderi de vieţi omeneşti.

Marin Constantin cel care se vrea primarul comunei şi spune că îl interesează bunăstarea oamenilor din comună şi satele arondate acesteia. După părerea mea este un mare mincinos. Pe acest om nu-l interesează decât bunăstarea lui proprie. Altfel cum vă explicati că prin firma lui în loc să le dea un loc de muncă oamenilor din comună angajează oameni din Sri Lanka ? Dar nu acesta este lucrul despre care vreau să vorbesc.

După cum ştiţi satul Cartojani arondat comunei Roata de Jos se află în carantină urmare a infectării mai multor persoane cu COVID 19. Problema pe care doresc să o semnalez este aceea că cei aproximativ 20 de oamenii din Sri Lanca după orele program munceau la o construcţie cei îi aparţine lui Marin Constantin în satul Cartojani. Cu doar o zi înainte de declararea intrării în carantină a satului oamenii din Sri Lanka nu au mai fost lăsaţi să presteze munci necalificate fiind retraşi şi cazaţi la  hotelul Roxana din comuna Roata de Jos. În această situaţie nu dă dovadă de iresponsabilitate Marin Constantin care nu a anunţat DSP-ul că acei oameni au prestat activităţi în satul intrat în carantină şi să solicite efectuarea de testări a acelor oameni pe care îi consider nevinovaţi dar posibili purtători de virus. Cum vrea să apere Marin Constantin comuna?  Prin îmbolnăvirea locuitorilor comunei ?

Mai mult decât atât oamenii aceştia sunt transportaţi de la locurile de cazare şi până la locurile de muncă unde Marin Constantin are contracte cu firme de livrări, situate undeva în zona Bolintin Deal – Ciorogârla cu diferite mijloace de transport în care se găsesc oameni din comunele şi satele apropiate precum şi din judeţul Teleorman.

În încheiere prin intermediul ziarului dumneavostră rog autorităţile statului să efectueze un control urgent  întrucât după părerea mea există riscul major de infectare în masă a populaţiei cu acest virus.

Sunt tată de copii şi mă tem pentru sănătatea lor.

N.S”

Fără alte comentarii.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *