„Dansând la Lughnasa”, vineri, 17 noiembrie pe scena Teatrului Tudor Vianu

„Dansând la Lughnasa”, vineri, 17 noiembrie pe scena Teatrului Tudor Vianu

Vineri, 17 noiembrie; ora 19:00

„Dansând la Lughnasa” de Brian Friel – o poveste despre dragoste, familie și speranță, un spectacol plin de culoare, dans și ritmuri ce contopesc lumea Irlandei și a ținuturilor africane.

Un spectacol despre dragoste, familie, pierdere și speranță, care vă va rămâne în suflet mult timp după ce veți ieși din sală.

Marius Manole, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului, va urca din nou pe scena Teatrului Tudor Vianu, alături de Ana Sivu-Daponte, Anca Pascu, Oana-Maria Dragne, Claudia Moroşanu, Madalina Bors, Adi Gheo și Serban Chitu într-o producție de excepție, care vă va oferi o experiență autentică și emoționantă a vieții din Irlanda rurală, printr-o poveste plină de pasiune și dramatism.

Vă invităm într-o călătorie extraordinară în timp și spațiu, în inima Irlandei în anul 1936, în universul fascinant al familiei Mundy.

„Dansând la Lughnasa este o poveste despre dragoste și familie, pierdere și speranță. Povestea celor 5 surori Mundy și a fratelui Jack a săpat în sufletele noastre…și ne-am descoperit și redescoperit. Demult nu m-am lovit de atâta emoție și dăruire. Spectacolul acesta nu a fost ușor pentru noi dar știu că va rămâne în sufletele noastre!

S-a întâmplat în 1936, în Irlanda…” ( Antonella Cornici- Regizor)

„Dansând la Lughnasa” – un spectacol în regia Antonellei Cornici

Regia: Antonella Cornici

Distribuție: Marius Manole; Ana Sivu-Daponte; Anca Pascu; Oana-Maria Dragne; Madalina Bors; Claudia Moroşanu; Serban Chitu; Adi Gheo

Scenografie: Alina Dincă Pușcașu

Ilustrație muzicală: Șerban Chițu

Coregrafie: Victoria Bucun

Light Design: Lucian Moga

Asistenți regie: Andrei Piu, Robert Vlad

TerFilms

Bilete disponibile la casa de bilete a teatrului și online

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *