Daniela Elena Ilie, directorul AJFP Giurgiu a accidentat usor o femeie pe trecerea de pietoni

Daniela Elena Ilie, directorul AJFP Giurgiu a accidentat usor o femeie pe trecerea de pietoni

În cursul dimineții de marți, 6 februarie a.c. am primit o informație din care reieșea că doamna Daniela Elena Ilie, directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu,  în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe strada 1 Decembrie 1918, în jurul orei 18:45  a fost protagonista unui accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei femei. La scurt timp am primit comunicatul de presă din partea IPJ Giurgiu care confirmă faptul că  la ora și locul menționat mai sus a avut loc un accident.

„ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU O VICTIMĂ

 O femeie, de 47 ani, a fost accidentată ușor pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu, în timp ce traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni.

 Luni, 5 februarie a.c., în jurul orei 18.45, o femeie de 40 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, a accidentat ușor o femeie de 47 ani, din municipiul Giurgiu, pieton care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu.

 Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero alcool în aerul expirat fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. ”

Conform deontologiei profesionale am contactat-o telefonic  pe doamna Daniela Elena Ilie care nu a dorit să facă nici un comentariu despre accident, spunând că: „ Este o problemă personală. ”  

Nu ne propunem să găsim vinovați sau vinovății deoarece de curând era să devin vinovat într-o situație aproape similară când un cetățean ce se afla pe trotuar în dreptul unei treceri de pietoni și brusc a luat-o la fugă pe trecerea de pietoni trecând razant prin fața mașinii mele. Doar norocul a făcut să fie evitată o tragedie. Cred că pietonii ar trebui să fie mult mai atenți atunci când se angajează în traversarea străzii, chiar și pe trecerea de pietoni.

 

I.C.MANDU

 

 

 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *