Dacian Cioloș, Ciociolina politicii românești vrea legalizarea drogurilor …

Dacian Cioloș, Ciociolina politicii românești vrea legalizarea drogurilor …

De-a lungul democrației noastre autentice, tipică slăbiciunilor și a prostiei  celor pe care noi i-am cocoțat în vârful statului, de multe ori mă întreb dacă ei sunt proști sau noi pentru că ne lăsăm prostiți de conducători de galerii, de bişnițari, de cocalari care-au plătit și și-au schimbat etnia, ”șmecheri” care au transformat România într-o țară fără valori morale, creștine și identitate națională. Sunt unii care vorbesc despre național sau naționalism dar ei nu au nicio legătură  cu acest concept, ei fiind doar niște urlători ce dau semne vădite de schizofrenie paranoică.

Genul acesta de hahalere au reușit pe lângă atâte alte rele să transforme România într-o primă fază în țară de tranzit pentru droguri, pentru ca la scurtă perioadă de timp România să devină țară consumatoare de droguri. S-o creadă mutu că acest lucru ar fi fost posibil fără largul concurs oferit de unii politicienii de la vârf, mână în mână cu probabil vameșii și poliția de frontieră, dându-le astfel posibilitatea traficanților să-și vândă marfa fără frică știindu-se protejați de cei pe care-i plăteau, pe unii dintre ei sau pe alții plătindu-i în continuare. Cine știe, atâta timp cât drogurile se vând la poarta liceelor, toată lumea știe, dar nimeni nu vede. Dacă polițiștii din proximitatea școlilor nu iau bani de la dileri, dar știu ce se întâmplă, înseamnă că sunt lași și ar trebui să-și dea demisia și să facă ce știu ei mai bine, adică nimic.

Vorbeam de hahalere politice, mai bine zis lichelism politic, îmi propusesem să îi las în plata Domnului și să nu mai fiu așa critic cu unii politicieni, dar nu se poate. Nu se poate când vezi atâta mârșăvie venită din partea unei ciocioline politice care nici el nu mai știe prin câte partide a fost, care din dorința de a se mai agăța fie și cu un picior rupt de căruța politicii, Dacian Cioloș pentru că despre acest personaj diabolic este vorba, cu speranța că va obține câteva voturi, fie amestecate și cu sângele victimelor făcute de drogați, el cu un grup de parlamentari neafiliați s-au constituit în inițiatorii unui proiect de lege prin care să nu mai fie considerate încalcare a legii consumul în limita a 3 grame de canabis.

E grav! Acest individ, Dacian Cioloș, pentru a rămâne agățat cu ghearele în politică nu are scrupule. Este dispus să distrugă generații de tineri ce ulterior vor deveni drogați maturi și potențialele victime ale drogaților începând cu propriii părinți,  apropiați, terțe persoane peste care vor intra în casă ca să fure banii sau alte bunuri de valoare pe care ulterior să le vândă ca să-și poată cumpăra droguri. Cioloș și poate alți inconștienți ca el vor spune: ”Hai domne că sunt doar 3 grame …” Pare o cantitate nesemnificativă dacă cele 3 grame de canabis le raportezi la cât spanac ai nevoie pentru o porție de mâncare. Ceea ce trebuie să știe toată lumea este că cele 3 grame de canabis dau dependență și de la doar cum vor spune șmecherii 3 grame de canabis consumatorul poate ajunge foarte ușor la crimă.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *