Dacă nu înţelegem să ne protejăm împotriva coronavirusului, singuri ne vom condamna la moarte

Dacă nu înţelegem să ne protejăm împotriva coronavirusului, singuri ne vom condamna la moarte

Azi am ieşit în oraş la cumpărături iar ceea ce am văzut m-a îngrozit.- M-a îngrozit iresponsabilitatea unor oameni şi din păcate nu sunt puţini,  în faţa morţii. În market-urile de cartier, în afară de faptul că nu se respecta distanţa minima obigatorie fiind o îmbulzeală greu de explicat, vânzătoarele erau la tejghea fără mască de protecţie, ca de altfel marea majoritate a cumpărătorilor. Tot în acelaşi magazin era şi o mamă cu un copil cu chip de înger pe care-l ţinea de mână fără mască în îmbulzeala din interiorul magazinului. La ieşire am întrebat-o dacă îşi iubeşte copilul. Mi-a răspuns că da. I-am spus că nu cred, pentru că dacă l-ar iubi nu l-ar expune unui risc major, şi anume infectarea cu coronavirus. A lăsat capul în jos spunându-mi că locuieşte în apropiere.

Habar nu am dacă această molimă aducătoare de moarte a apărut aşa pur şi simplu sau este rezultaul unui virus creat într-un laborator, o armă biologică al cărui unic scop este acela să înjumătăţească populaţia lumii conform unui scenariu bine pus la punct de nişte minţi diabolice.

Armă, sau boala naturală, singura noastră şansă de a ne salva este aceea de a ne proteja. Departe de mine gândul de a spune că actualul guvern este unul perfect. Perfectul în sine este un cuvânt utopic. Decât despre Bunul Dumnezeu se poate spune că este perfect. Dar acest guvern, cu bunele şi relele lui, ţinând cont şi de faptul că este pentru prima dată în istoria postdecembristă când un guvern se confruntă cu o pandemie a făcut tot ce a depins de el pentru a diminua pierderile de vieţi omeneşti.

“ Nu poţi salva pe cineva care nu se vrea salvat” . La noi în ţară se pare că aşa stau lucrurile, oamenii vor să moară . Mă gândesc doar dacă o fac în mod voluntar, sau o fac cu ajutorul mediei în general, prin intermediul căreia li se transmit mesaje subliminale tranformându-i pe oameni în sinucigaşi. Urmăresc mai toate posturile naţionale de televiziune. Astfel am observant că televizunile aservite PSD şi cine ştie ce altor puteri, cam toate televiziunile de altfel cu mici excepţii, propovăduiesc marea relaxare aducătoare de concedii, socializări la terase şi restaurante, spectacole cu muzică electronica şi pastiluţe halocinogene … această mare relaxare, să dea Domnul să nu fie aşa, va atrage după sine mulţi morţi şi durere în suflete.

Oameni buni dacă cu adevărat iubiţi viaţa, copiii şi părinţii protejaţi-vă! Nu ascultaţi la propagandiştii de doi bani care pentru câţiva arginţi şi-au vândut sufletul. Poate cei care doresc înjumătăţirea populaţiei după întreg pământul, dacă acest scenariu este real,  ei şi ai lor au în buzunar pastila care-i poate proteja împotriva acestei molime devenind imuni. Dar noi nu o avem.  Doar noi ne putem salva unii pe alţii protejându-ne. Adevărata pandemie pentru România de abia acum va începe, odată cu marea relaxare. Dacă nu ne protejăm  ne vom autocondamna la moarte.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *