Cum încearcă Bădălău să ascundă minciuna sub frânturi de adevăr

Cum încearcă Bădălău să ascundă minciuna sub frânturi de adevăr

Un tânăr politician de anvergură din Giurgiu, care din păcate va plăti cu vârf şi îndesat mai devreme sau mai târziu pentru vinovăţii pe care nu le-a comis, mi-a reproşat că nu sunt obiectiv, că din cauza vederilor mele liberale am derapaje prezentând adevărul deformat.  Acest politician se va lupta cu rigorile legii în timp ce adevăratul vinovat  se va bălăci  în continuare în gropanul plin cu zoaiele politicii alături de alţi neica nimeni, aşa zişi politicieni proveniţi şi sprijiniţi de mediul infracţional. Aceşti atentatori la siguranţa naţională,  în loc să stea în puşcărie unde le este locul, ne dau nouă lecţii de moralitate, de cinste şi corectitudine, asta în timp ce ei fură de la români până şi cenuşa din vatră.

Legat de adevăr, poate are dreptate. Fiecare individ are propriul lui adevăr. Chiar şi atunci când admirăm aceeaşi pictură, funcţie de cum cade lumina, din unghiul din care priveşti, eu pot să văd un alb strălucitor, în timp ce un alt privitor poate vedea aceeaşi culoare, dar cu tentă gri. Un individ care este discromat,  dar nu ştie acest lucru, se poate contrazice cu un alt privitor al aceluiaşi tablou foarte mult timp pentru că el vede altfel cromatica, ca să nu mai vorbesc despre un daltonist. Şi atunci întreb: Cine are dreptate şi care spune adevărul ?

Ieri citeam o postare pe facebook-ul lui Niculae Bădălău care spunea câteva adevăruri ca să poată camufla o mare minciună. Spunea Bădălău că actualul guvern ar trebui să lase văicăreala cu greaua moştenire şi să pună mâna să găsească soluţii. Are dreptate Bădălău, poporul român s-a săturat de 30 de ani să tot audă ori de câte ori se schimbă un guvern vorbindu-se de greaua moştenire. Fraţilor, dacă sunteţi incapabili de ce aţi mai dorit să ajungeţi la guvernare? Ca să vă plângeţi? Ştiaţi în mare măsură, fiind parlamentari, de ce veţi găsi în buget. Găuri negre, verzi , roşii nu contează, poporul român este interesat ca noul guvern să găsească soluţii să scoată ţara din criză. Cu alte cuvinte să faceţi pe dracu-n patru şi nouă, oamenilor din această ţară, să ne fie mai bine. Nu aţi preluat guvernul ca să vă transformaţi într-un cor de bocitoare. Tot de la Bădălău citire: “Noi am mărit pensile şi salariile şi românii trăiesc mai bine”. Gura păcătosului adevăr grăieşte! Numai că adevărul acesta este îngemănat cu minciuna sfruntată. Poate trăiesc mai bine cei cărora voi le-aţi făcut salarii de 8.000 de euro, dar despre creşterea salariului minim iată ce spun analiştii economici :

“Creşterea salariului minim nu le aduce un trai mai  bun românilor  plătiţi la acest nivel. Motivul este rata inflaţiei. Pentru că scumpirea produselor şi serviciilor depăşeşte ritmul în care a avut loc majorarea salariilor.“

Despre ce trai mai bun vorbeşte Bădălău? Creşterea pensiei cu 100 de lei la majoritatea pensionarilor le-a adus o altă mare “bucurie”, au pierdut o parte a medicamentelor compensate. Suta de lei dată în plus nu a făcut altceva decât să mărească preţul reţetei. Aşa că Năică, mai lasă-ne  pietenaş cu lozincile şi cu propaganda. Trăieşte şi tu împreună cu  familia ta cu salariu minim pe economie doar un an de zile şi atunci să te văd dacă mai ai curajul să vorbveşti despre cât de bine trăiesc românii.

Dacă acestor minciuni le adăugăm şi ce a apărut în publicaţia online ziariştii. com, pentru mine a devenit un deja un mare semn de întrebare referitor la cât timp vom mai avea “privilegiul” să fim păstoriţi de un astfel de politician. Iată ce scrie publicaţia mai sus amintită:

 Omul lui Bădălău, PSD-istul cu diplomă falsă, șef la Transelectrica, a fost reținut de procurori!

  UPDATE: Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, a fost reţinut de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la Parchetul de pe lângă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul de înşelăciune şi uz de fals în care au avut loc percheziţii marţi dimineaţă. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventiv. …

Bădălău este cel care a insistat pe lângă Ecaterina Andronescu, ministrul Educației de atunci ca diploma falsificată de acesta să fie introdusă în sistemul informatic al Politehnicii din București astfel încât să fie validată. Andronescu ar fi refuzat.

Cu Bădălău în continuare politician la vărf şi cu Dăncila preşedinte …cu siguranţă era mai bine în comunism.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *