Culisele ședinței CEx. Niculae Bădălău și Dragoș Benea, la un pas de bătaie din cauza diasporei: „Te calc în picioare!”

Culisele ședinței CEx. Niculae Bădălău și Dragoș Benea, la un pas de bătaie din cauza diasporei: „Te calc în picioare!”

În ședința CEx de marți seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenințările cu bătaia, înjurăturile și lacrimile au contribuit la atmosfera încordată în care liderii PSD au împins-o pe Dăncilă spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacău, Dragoș Benea, și președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reproșat lui Bădălău că a dansat pe manele și a jignit diaspora, iar Bădălău l-a amenințat cu bătaia. 

„Am pierdut lamentabil în diaspora pentru că unii au dansat pe manele și au jignit diaspora”, a spus Dragoș Benea în ședință, moment în care Bădălău, simțindu-se vizat de afirmația colegului său, l-a amenințat pe acesta cu bătaia, folosind cuvinte jignitoare: „Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare”. Între cei doi au intervenit Marian Oprișan și Radu Moldovan pentru a calma spiritele. Într-o intervenție în direct la Digi24, Dragoș Benea nu a negat incidentul, însă nu a vrut să ofere detalii.

Acesta este un fragment dintr-un articol publicat de DIGI 24. Un astfel de comportament impulsiv agresiv venit din partea senatorului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, are ca fundament frica. Frica generată de faptul că a pierdut controlul asupra primarilor l-a făcut pe Bădălău să-şi piardă autocontrolul. Este conştient că fără susţinerea primarilor va reveni la baza piramidei politicii, fără posibilitatea de a mai reveni vreodată în poziţiile pe care le-a ocupat.  Bădălău simte că picioarele de ceară ale scaunului pe care se cocoţase în mod nemeritat au început să se topească, că perioada dinastiei cumetriilor instaurată de el în judeţul Giurgiu nu mai este de actualitate. Şi când te gândeşti că acesta este doar începutul decăderii lui Bădălău.

I.C. MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *