Cozorel în drum spre mare …

Cozorel în drum spre mare …

Conform unei informaţii pe surse vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Lucian Cozorel a fost văzut cu autoturismul DUSTER, înmatriculat cu numărul GR 02 CJG, proprietatea consiliului judeţean în staţiunea Eforie.

Persoana care ne-a dat informaţia ne-a spus că deplasarea în judeţul Constanţa cu autorismul instituţiei a domnului vicepreşedinte  al CJ Giurgiu Lucian Cozorel  este justificată de faptul că PSD-ul doreşte construirea unui drum judeţean cu câte 8 benzi de circulaţie pe fiecare sens care să lege Giurgiu direct de Constanţa.

Informaţia venită pe surse chiar nu trebuie să ne mire deoarece ştim că în Judeţul Giurgiu, după cum afirma liderul PSD-ului judeţean, deja au început lucrările la un nou pod pe perne de aere peste Dunăre. Urmează să fie dărâmat şi reconstruit turnul de control al noului aeroport internaţional, deoarece prima construcţie a fost făcută din chişai şi de la prima ploaie a început deja să se macine. Investitorii japonezi deja au intrat în conflict cu investitorii chinezi, etc.

Cu alte cuvinte judeţul Giurgiu cu astfel de conducători are un viitor luminos. Sau poate nu …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *