City managerul Primăriei Giurgiu, Ionel Muscalu, invitatul emisiunii Tv ”De vorbă cu Mandu„

City managerul Primăriei Giurgiu, Ionel Muscalu, invitatul emisiunii Tv ”De vorbă cu Mandu„

Emisiunea TV ”De vorbă cu Mandu„ difuzată de televiziunea online Cronica Giurgiuveană îl are invitat pe city managerul Ionel Muscalu. Pe adresa redacției ziarului Cronica Giurgiuveană au venit foarte multe întrebări de la cititorii noștri. Giurgiuvenii vor să știe dacă școlile giurgiuvene vor avea căldură, dacă primăria, prin societățile comerciale subordonate consiliului local, este pregătită pentru capriciile iernii în ceea ce privește deszăpezirea orașului, dacă vor mai fi acordate subvenții pentru căldură. Întrebările sosite pe adresa redacției sunt mult  mai multe cuprinzând un spectru larg din activitatea administrației locale.

În a doua parte a emisiunii vom vorbi și despre politica mare, vis-a-vis intențiile PNL-ului de a rămâne sau nu în continuare la guvernare, și dacă da, cu cine preconizează să facă alianță.

Acestea sunt doar câteva din întrebările ce-i vor fi adresate city managerului Ionel Muscalu. Cei care sunt interesați de răspunsurile venite din partea celei de-a doua persoane responsabile pentru modul în care este condusă primăria Giurgiu, după primarul Adrian Anghelescu, nu trebuie să facă altceva decât să urmărească pe facebook emisiunea online ”De vorbă cu Mandu„ difuzată în data de 13 octombrie începând cu ora 12:00.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *