Moş Crăciun cu plete dalbe,

A sosit de prin nămeţi

Şi aduce daruri multe

La fetiţe şi băieţi.

Da!  A venit moş Darius Vâlcov travestit în Moş Crăciun care cu concursul magic dat de entitatea superioară din partid a făcut pe dracu-n patru şi le-a făcut mari bucurii unor oameni nevinovaţi ce îşi pierdeau preţiosul timp prin puşcării şi care consumau banii contribuabililor aiurea-n tramvai.  Moş Darius, prim ministrul din umbră travestit în Moş Crăciun al infactorilor, el însuşi fiind un infractor devenit vedetă urmare a dezvăluirilor apărute în media, cunoscător în tainele alchimiei a amestecat într-un creuzet mai multe cuvinte bolborosite. Ceva cuvinte despre completuri de judecată formate din 5 judecători, ceva cuvinte despre  probele obţinute nelegal urmare a implicării serviciilor secrete, care ulterior s-au constituit în probe indubitabile  care demonstrau cu vârf şi îndesat că infractorii din dosare au furat sute de milioane de euro. Printr-un hocus pocus făcut de moş asupra creuzetului a reuşit minunea ca într-o primă fază să-i determine pe judecători să nu  mai ţină cont de probe şi ciorditorii să scape basma curată.

Pentru ca poţiunea să aibă leac moş Darius şi-a dat mâna cu alţi vrăjitori de prin parlament şi guvern mari cunoscători în eludarea legii şi împreună au dansat sârba dracilor în jurul creuzetului. Primii pe care s-a experimentat poţiunea şi au beneficiat de puterea ei miraculoasă sunt :  Dan Şova, Rudel Obreja, Alina Bica şi mult prea cinstita Elena Udrea.  Cu siguranţă  acest miracol va mai ajuta şi  alţi infractori să beneficieze de suspendarea pedepselor.

Această poţiune  nu este decât preambulul celei mai extraordinare, mai mult ordinare decât extra, mega poţiune a amnistiei şi graţierii prin care însuşi moş Darius şi toţi infractorii de prin parlament şi guvern vor scăpa de puşcărie.

Nu credeam că există!  Dar în România nu trebuie să ne mai mire nimic. Există Moş Crăciun al  infractorilor!!! Moş Darius a dat drumul la furat. Dar atenţie!!! Nu pentru găinari.  Aceştia vor primi de la instanţele de judecată în continuare zeci de ani de puşcărie dacă vor fura un ou. S-a dat liber doar la furturi de sute mii, de milioane de euro. Nu s-a dat liber la furat pentru nişte amărâţi de hoţi care fură azi, pentru azi ca să aibă ce mânca. A nu se înţelege că încurajez hoţia. Dar când văd că cei care au devalizat ţara, care au distrus o ţară ca a noastră şi mai văd că nimeni nu le mai poate face nimic, acest fapt mă determină să devin mai indulgent cu micii găinari care fac ani grei de temniţă pentru că au furat o pâine şi-un cârnat.   

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *