Carismaticul PNL-ist Ionel Dinu invitatul emisiunii ”De vorbă cu Mandu”

Carismaticul PNL-ist Ionel Dinu invitatul emisiunii ”De vorbă cu Mandu”

Despre carismaticul politician Ionel Dinu majoritatea giurgiuvenilor știu că a fost vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu în perioada 2004 – 2008, pentru ca după 4 ani să-l reîntâlnim în politica giurgiuveană de această dată în postura de consilier local.

Ceea ce îl deosebește pe Ionel Dinu de majoritatea politicienilor constă în faptul că niciodată nu încearcă să ascundă adevărul după deget. Chiar dacă adevărul spus de el îi deranjează pe unii dintre colegii de partid atrăgându-și astfel antipatii din parte lor.  Ionel Dinu, pentru cei care  nu-l cunosc cu adevărat  îl consideră un idealist irecuperabil, urmare a convingerilor lui ce țin de dreptate și adevăr. Pentru foarte multă lume adevărul, dreptatea reprezintă doar două cuvinte banale, fără conținut, ce țin de apanajul proștilor. 

Spre deosebire de alte emisiuni în care aveam propusă o temă, trebuie să recunosc nerespectată de cele mai multe ori, cu Ionel Dinu nu mi-am propus să canalizăm discuția pe un subiect anume, ceea ce mă face să cred că emisunea va fi una foarte interactivă, cu atât mai mult cu cât invitat este Ionel Dinu.

 Așadar vineri, 24 martie începând cu ora 15:00 emisiunea ”De vorbă cu Mandu” va fi difuzată online de televiziunea Cronica Giurgiuveană.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *