Breanking news … pentru nimic !!!

Breanking news … pentru nimic !!!

Nebunia asta cu șpionita ne duce din ridicol în absurd. Mă uit la televizor și ce văd? Breanking news !!!  Chinezii ne spionează prin TIK TOK. Mă dă-mă dracu, cum ar spune Mircea Badea, ce dracu să spioneze chinezii de la noi și mai ales despre noi ? Că suntem vai de mama noastră știe tot mapamondul, de ce i-ar interesa pe chinezi despre noi ? Hai să fim serioși.

Mai văd pe la un post de televiziune niște Moși Teacă, cei care l-au citit pe Anton Bacalbașa cunosc personajul Moș Teacă, nu știu dacă au fost făcuți generali  la apelul bocancilor sau nu,  dar cel puțin la televizor se dau atotștiutori în toate domeniile. Unul dintre acești moși teacă, PSD-ist cu stea în frunte, spune el pentru popor, noi occidentalii trebuie să interzicem TIK TOK-ul.

Atunci m-am liniștit întelegând că nu pe noi vor chinezii să ne spioneze, ci pe  occidentali.  Spun asta pentru că nu-l văd chiar atât de naiv pe moș tăgârță gheneralul să creadă că noi suntem occidentali. Noi am fost și vom rămâne cerșetori la poarta occidentului.

În rest … să auzim numai de bine.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *