Breaking News !!! Parlamentul României se va numi C.F.P. circul foamei de putere

Breaking News !!! Parlamentul României se va numi C.F.P. circul foamei de putere

Moţiunea de cenzură a trecut, guvernul Orban a căzut. Parlamentul României s-a transformat în circul foamei de putere în care parlamentarii vorbesc făcând spume la gură despre democraţie, o democraţie a lor nu şi a noastră, ne-au demonstrat că România sunt ei, iar noi, ceilalţi, suntem nişte tâmpi care ne  scuipăm şi înjurăm între noi pe la colţ de stradă şi pe facebook considerând că partidul nostru este mai bun decât al lor şi viceversa, crezând că prin acest comportament grobian suntem ai dreptei sau ai stângii. Aşa este ! Suntem şi dreapta şi stânga politicienilor. Suntem stânga cu care se şterg la cur şi suntem dreapta cu care îşi satisfac singuri apetitul sexual.

Azi mă uitam la ei şi parcă revedeam filmul de desene animate Ferma Animalelor, pe care vi-l recomand, în care porcii ajung să conducă ferma. Vă jur că nu este nicio diferenţă. După moţiune analiştii lui peşte prăjit, plătiţi de unii sau de alţii cu milioane de euro, cei mai slăbuţi cu sute de mii de euro, vin şi ne povestesc cu toată “dragostea” despre ce s-ar fi întâmplat dacă, cine este noul lider politic, cine a pierdut şi cine a câştigat.

Vrăjeală de Buftea, cum ar spune un prieten de-al meu. Cine a câştigat ? Păi fraţilor au câştigat baronii politici. La cine a pierdut e problema. A pierdut România  la capitolul credibilitate. Niciun lider politic  din lumea asta mare nu mai crede că România  mai este o ţară guvernabilă. Am pierdut noi  toţi oamenii din această ţară bogată dar … săracă. Vom ajunge în situaţia, urmare a crizei economice cumplite  care se anunţă, să nu mai avem ce să le punem pe masă copiilor. Iar cei care efemer răspund de destinele noastre în loc să-i preocupe acest lucru şi să nu mai doarmă noaptea ca să caute soluţii, ei nu dorm noaptea, dar nu de grija noastră, ei nu dorm noaptea gândindu-se cum să ne mai păcălească oferindu-ne circ ! Şi ăla fără pâine !

Cum nu vii  tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *