BOMBA !!! Senatorul Niculae Badalau stabileste la Giurgiu inlocuirea Ministrului Sanatatii in luna februarie …

BOMBA !!! Senatorul Niculae Badalau stabileste la Giurgiu inlocuirea Ministrului Sanatatii in luna februarie …

Într-o recentă conferință de presă pe care a ținut-o la Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău face o declarație mai mult decât surprinzătoare din care reiese, fără putință de tăgadă, că începând cu luna februarie 2018 actualul Ministru al Sănătății, Florian Bodog va fi înlocuit  ATENȚIE !!! cu Elena Dinu, deputat de Giurgiu.

Nu contest calitățile manageriale ale Elenei Dinu, cu toate că a fost director al Spitalului de Urgență Giurgiu, despre care majoritatea medicilor din spital spun cum că  calități ( scuzați cacofonia ) manageriale ale Elenei Dinu există, dar lipsesc cu desăvârșire, dar cum nu sunt de specialitate nu mă pot pronunța în acest sens.

Așa că nu văd nici un impediment în numirea doamnei Elena Dinu ca și Ministru al Sănătății, atâta timp cât a putut fi numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătății, tot de către domnul Bădălău, Lucian Ioniță ginerele, primarului din Clejani.

Surpriza se datorează faptului că senatorul Niculae Bădălău are un comportament de președinte al PSD-ului la nivel național!  Altfel nu-mi explic cum de se poate ca Bădălău  să numească  și să destituie după bunul plac miniștrii  din guvernul Tudose!  Se pare că Tudose execută întocmai și la timp dispozițiile pe care le primește de la Bădălău. 

Un alt exemplu din care reiese foarte clar că Bădălău trece peste dispozițiile lui Dragnea este și cel legat de vizita făcută de Badălău  la un poligon de tir al SSP-ului, în loc să întrunească comisia de apărare din Senat, în care urma să se aprobe achiziționarea de rachete Patriot, conform parteneriatului strategic pe care țara noastră îl are cu Statele Unite.

Toate aceste ieșiri din front ale lui Bădălău mă duc cu gândul la faptul că subteran i se pregătește debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD-ului. Mintea genială, recunoscută de altfel, în arta manipulării al lui Bădălău, asociată cu sprijinul nemijlocit al lui Tudose pot să ducă la punerea în aplicare a planului de scoaterea în afara jocului a lui Liviu Dragnea.

Fără alte comentarii.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *