Bocitoarele se grabesc sa planga soarta PNL-ului …

Bocitoarele se grabesc sa planga soarta PNL-ului …

În ultima perioadă de timp asistăm la fel de fel de păreri legate de soarta PNL-ului din Giurgiu. Există o vorbă din popor care spune cum că: “Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”. În ceea ce mă priveşte habar nu am dacă fac parte din categoria câinilor sau cea a proştilor.

 Am citit prin presa online judecăţi de aşa zisă valoare emise de capete ce stau pe gâturi frânte datorită greutăţii creierelor domniilor lor, numai că probabil nu ştiu că inteligenţa este dată de numărul de circumvoluţiuni şi nu de cât de greu ai creierul sau cât de lung ai părul.

În încercarea lor disperată de a crea zâzanie în interiorul PNL-ului sau de a băga băţul prin gard fac tot ceea ce depinde de ei pentru a-i întărâta unul împotriva celuilalt pe cei trei lideri ai partidului care şi-au exprimat dorinţa de a candida pentru preşedenţia organizaţiei judeţene, care după cum probabil bine ştiţi sunt Gheorghe Ştefan, Dumitru Beianu şi Marin Anton.

 Modul lor de a acţiona, mă refer la cei care numai binele PNL-ului nu-l doresc, bineînţeles cu ajutorul unor cozi de topor, pentru că altfel nu se poate, cozi ce sunt afiliate la câte un contrăcţel legal, atâta timp cât nimeni nu se sesizează şi fac ei aşa un fel de portret robot politic al fiecărui candidat, sporovăind verzi şi uscate, speculând fiecare declaraţie dată de liderii partidului scoţând din context anumite fraze pe baza cărora fac comentarii  al căror unic scop este acela de a crea stări conflictuale între candidaţi.

Eu personal cred că cei trei candidaţi doresc binele partidului şi nu s-au înscris în  această competiţie doar din spirit de frondă, cum de asemenea cred că după alegeri cei trei lideri îşi vor da mâna, vor pune la bătaie toată experienţa lor politică şi împreună cu toţi ceilalţi membri ai partidului vor reclădi PNL-ul.  

Chiar şi cei mai înverşunaţi duşmani ai PNL-ului trebuie să înţeleagă că fără un partid politic puternic de opoziţie există riscul major să ne întoarcem la dictatură. Acum depinde doar de noi să ştim ce ne dorim.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *