Bădălău calcă pe urmele lui VAI …

Bădălău calcă pe urmele lui VAI …

Azi, 6 septembrie, Niculae Bădălău preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Giurgiu şi Ministrul al Economiei cu ocazia unei conferinţe de presă lansează o bombă de campanie electorală ce seamănă izbitor, ca două picături de apă, cu o altă gogoriţă lansată cu ocazia campaniei electorale din 2012 de Valentin Adrian Iliescu, mai bine cunoscut drept VAI. În acea perioadă VAI era membru marcant PSD care, ca şi Bădălău vorbea tot despre construirea unui aeroport, dar spre deosebire de Bădălău care ţine locaţia secretă, VAI spunea că aeroportul va fi construit în comuna Adunaţii Copăceni şi în plus faţă de Bădălău, VAI construia şi un metrou.
Nu este pentru prima dată când Bădălău face promisiuni fără acoperire. Aduceţi-vă aminte de podul pe perne de aer peste Dunăre, precum şi mutarea fabricii MITSUBISHI din Anglia în România, în judeţul nostru şi multe alte promisiuni deşarte.
Cotidianul online Capital, din surse bine informate după aprecierea lor, vine cu următoarea informaţie:
“ Este imposibil să înceapă lucrările în luna octombrie. Nu există un proiect dezvoltat, nu există expropieri făcute, nu e foarte clar nici care va fi termenul. Tot ce există este o machetă şi o discuţie cu un investitor care este într-adevăr din ţările arabe şi care este suficient de potent financiar. Probabil este chestiune de cel puţin un an –doi până ce ar putea începe lucrările. “
Spre deosebire de sursa cotidianului Capital care este optimistă în aprecierea timpului când vor începe lucrările, eu personal, ţinând cont de promisiunile unui alt Pinocchio al politicii noastre danubiano-pontice  care promitea tot un aeroport la Giurgiu şi iacătă că au trecut mai bine de 8 ani şi nu s-a construit un metru de aeroport. Din acest considerent cred că şi promisiunea lui Bădălău poate aştepta cel puţin încă 8 ani până va apărea un alt Pinocchio care să promită construirea unui aeroport cu investitori nepalezi crezând că oamenii i-au uitat pe predecesorii lui.
În încheiere îi lansez o provocare distinsului domn Bădălău: Nu în octombrie, când a spus dumnealui că vor începe lucrările, în decembrie dacă vor începe lucrările eu îi promit că nu-i voi mai pomeni niciodată numele. Dar dacă nu încep lucrările  dumnealui îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Giurgiu ? Nu m-ar deranja să fie preşedinte PSD în judeţul Cluj. De ce să nu se bucure şi clujenii de prestaţia unei asemenea personalităţi politice. Să mai construiască şi la ei aeroporturi că sincer nouă ni s-a cam acrit de atâtea investiţii şi investitori, mai ales de când i-a adus pe investitorii japonezo-chinezi. Sau nu i-a adus ? La câte investiţii şi investitori ne-au fost promise în timpul campaniilor electorale chiar nu mai ştiu dacă au venit … n-au venit, dracu ştie pentru că eu unul nu mai ştiu. Oricum aşteptăm. Problema e ce aşteptăm !!!
I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *