Autoturism căutat de autoritățile din Austria, descoperit în PTF Giurgiu

Autoturism căutat de autoritățile din Austria, descoperit în PTF Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism marca Audi, model A6, aflat în atenția autorităților din Austria. 

În data 11.02.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean româm, în vârstă de 34 de ani, conducând un autoturism marca Audi, model A6.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Austria la data de 09.02.2024.

În cauză, mijlocul de transport estimat la o valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiști până la finalizarea cercetărilor.

În prezent, faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii  tăinuire,  urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *