AUTOSPECIALE NOI PENTRU DOTAREA INSPECTORATULUI DE POLITIE JUDETEAN GIURGIU

AUTOSPECIALE NOI PENTRU DOTAREA INSPECTORATULUI DE POLITIE JUDETEAN GIURGIU

Doisprezece autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor giurgiuveni, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor. 

 O nouă etapă de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, doisprezece autospeciale neinscripţionate care vor intra în dotarea serviciilor operative.

 Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, IPJ Giurgiu a fost înzestrat cu 3 autospeciale marca Dacia Duster, 15 Dacia Logan inscripţionate şi 12 Dacia Logan neinscripţionate.

 Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţiştii giurgiuveni  vor fi mai prompţi în intervenţii şi îşi vor desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *