Aurelia Dobre dezminte informatiile aparute in presa legate de o posibila preluare a conducerii Consiliului Judetean Giurgiu

Aurelia Dobre dezminte informatiile aparute in presa legate de o posibila preluare a conducerii Consiliului Judetean Giurgiu

Ieri, 20 martie, publicaţia noastră a preluat un articol apărut în „Puterea”  intitulat „Jocuri de culise la Giurgiu pentru izolarea lui Bădălău” în care semnatarul articolului, printre altele spunea următorul lucru:

„ Actualul preşedinte Marian Mina va fi înlocuit în maxim o lună de zile cu Aurelia Dobre, o apropiată a premierului Viorica Dăncilă, dar şi a primarului Nicolae Barbu”.

Azi, 21 martie am fost contactat telefonic de doamna Aurelia Dobre membru PSD încă din 1996, consilier judeţean şi vicepreşedinte al OFSD la nivel central care ne-a rugat să-i publicăm punctul dumneaei de vedere cu privire la articolul apărut în presă:

„ Nu ştiu, cu toate că bănuiesc pe cineva care are intenţii necurate şi încearcă în mod vădit să creeze tensiuni artificiale între membrii PSD. Absolut toate realizările PSD-ului la Giurgiu sunt rezultatul unei munci colective. Am fost, sunt şi voi rămâne un om de stânga. Nimeni nu-mi va putea schimba această opinie. În orice familie, chiar şi după foarte mulţi ani de căsnicie sunt inerente unele discuţii în contradictoriu, chiar certuri, dar acest lucru se discută în familie şi într-un final, după păreri pro şi contra se ajunge la un consens. Am ţinut să fac această subliniere deoarece pentru mine PSD-ul este o a doua familie. Nu neg faptul că au fost uneori păreri în contradictoriu în urma cărora au avut loc discuţii aprinse, dar de fiecare dată noi, cei din PSD am dat dovadă de suficientă maturitate politică şi totdeauna am depăşit aceste sincope care nu fac altceva decât rău partidului şi implicit oamenilor care au încredere în noi.  În ceea ce priveşte numirea mea în locul domnului Marian Mina este o minciună sfruntată. Nu mi-am dorit şi nu-mi doresc această poziţie de preşedinte al consiliului judeţean. Nu mi-a propus nimeni aşa ceva şi chiar dacă mi-ar propune, indiferent de unde ar veni această propunere, am să refuz respectos. Nimeni nu-mi poate impune să fac ceva împotriva propriei mele voinţe. În încheiere ţin să vă mai mărturisesc ceva. În PSD nu s-a luat niciodată o decizie unilateral. Toate deciziile se iau doar urmare a unor consultări cu membrii care fac parte din birourile politice  respectându-se ad litteram statutul PSD.”

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *