Atunci când una prezinţi şi alta serveşti, ceva este în neregulă

Atunci când una prezinţi şi alta serveşti, ceva este în neregulă

Citesc un articol apărut în publicaţia online Ştiripesurse.ro. Titlul scris cu litere de-o şchioapă îmi stârneşte curiozitatea, drept pentru care am să vi-l redau integral:

“SURSE – Rareș Bogdan a lansat acuzații grele în ședința PNL, după care a jurat credință partidului: ‘Nu am venit să creez animozități’

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a spus marți, la ședința conducerii partidului în care s-a ales noul lider interimar din București, că de la sediul central al partidului se transmit în presă informatii incorecte despre el.

‘Rares a zis ca cei din Modrogan dau pe surse stiri false despre el’, au spus surse din partid.

„Nu am venit sa creez niciun fel de animozitati. Eu spun doar ca in echipa aceasta nu trebuie sa lipseasca oameni precum Dan Cristian Popescu, Sebastian Burduja. Va asigur de prietenia si de toata sinceritatea mea. Nu voi avea niciun fel de cuvant critic la adresa niciunui membru de partid, nu voi crea subiect de presa din asta. Niciodata nu voi fi eu omul care sa loveasca in PNL. Este nevoie de o echipa care sa asigure o imagine buna PNL. Eu sunt membru PNL, nu sunt impotriva PNL. Mă voi implica în campania electorală prezidențială’, le-a mai zis Rares Bogdan colegilor din PNL.”

Toată lumea ştie că importanţa unui articol, în proporţie de aproximativ 70%, este data de titlu. Dar asta nu înseamnă că în conţinutul articolului nu trebuie să găseşti elemente care să aibă legătură cu titlul. Exemplu: “ Rareş Bogdan a lansat acuzaţii grele în şedinţa PNL … după care a jurat credinţă partidului … “ Dacă aşa zisul jurământ l-am regăsit, în schimb ceea ce era mai interesant lipseşte cu desăvârşire, şi aici mă refer la acuzaţiile despre care se face vorbire în titlu. Să creadă oare autorul articolului că pe fondul crizei de timp foarte mulţi oameni nu citesc decât titlul, după care trag concluzii ? Posibil. Mă abţin de la alte comentarii.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *