Alexandru Andrei,  deputat  PSD de Giurgiu, iese cu o postare pe facebook  prin care lasă la o parte tăcerea de până acum și spune despre Bădălău că este un factor implicat în destabilizare partidului :

PSD este, în aceste zile, ”în fierbere”, ca urmare a scrisorii în care – printre altele – i se cere demisia președintelui Liviu Dragnea. În calitate de deputat al acestui partid, consider că este momentul în care trebuie să fim mai uniți ca oricând, pentru a reuși să respectăm și îndeplinim programul de guvernare cu care am câștigat alegerile. Și, pentru asta, susțin cu tărie Guvernul și președintele legitim al PSD, Liviu Dragnea și consider că atacurile din ultima perioadă sunt doar încercări disperate de destabilizare a partidului și, implicit, a guvernării! Din discuțiile purtate în ultimele zile am înțeles că poziția mea este similară cu cea a mai multor primari din județ, care susțin actuala guvernare și conducerea legitimă a PSD.
P.S: Mă întreb, atunci când a semnat acea scrisoare, Niculae Bădălău a făcut-o în numele organizației PSD Giurgiu (unde știu că nu s-a cerut părerea membrilor de partid pe acest subiect) sau, pur și simplu, ”pe persoană fizică”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *