Astra Giurgiu, calificata în turul al treilea al Ligii Europa. Urmeaza West Ham!

Astra Giurgiu, calificata în turul al treilea al Ligii Europa. Urmeaza West Ham!

Astra Giurgiu s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa după ce a trecut de formația scoțiană Inverness cu un singur gol marcat. Elevii lui Marius Șumudică vor întâlni, în runda următoare, un adversar mult mai puternic, West Ham United.

Astra a încheiat cu o remiză albă duelul de la Giurgiu, cu scoțienii de la Inverness, locul 4 în sezonul trecut, în Scoția. În tur, Astra a câștigat cu scorul de 1-0, prin unicul gol al dublei manșe, marcat de Budescu.

Astra Giurgiu a folosit echipa: Lung jr. – Queiros, Găman, Geraldo, Junior Morais – Seto, Boldrin (Dandea ’85) – Enache (Florea ’80), Teixeira, De Amorim – Budescu (Lovin ’90).

Următoarea adversară a Astrei, West Ham, s-a calificat cu mari emoții în turul al treilea, după ce a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de FC Birkirkara (Malta). Englezii s-au impus cu 5-3, la loviturile de la 11 metri, după ce la finalul celor 120 minute de joc au fost conduși cu 1-0. În tur, West Ham s-a impus pe teren propriu tot cu 1-0.

În cealaltă partidă, de joi, în care a jucat o echipă românească în Liga Europa, FC Botoșani a fost eliminată de Legia Varșovia, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, după ce în Polonia pierduse cu 1-0.

Victor Gavril

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *