Apropierea primarul comunei Cosoba, Gabi Lixandru de ALDE este mai mult decat evidenta

Apropierea primarul comunei Cosoba, Gabi Lixandru de ALDE este mai mult decat evidenta

De o mai lungă perioadă de timp publicația noastră aflase, dintr-o informație pe surse, că primarul comunei Cosoba din județul Giurgiu, Gabi Lixandru cochetează cu formațiunea politică ALDE Giurgiu.

Această informație este întărită de prezența primarului Gabi Lixandru la sărbătoarea comunei Vânătorii Mici alături de primarul Aurelian Simion, de președintele ALDE, deputatul Toma Petcu și staff-ul acestuia.

Deputatul Toma Petcu și-a început spiciul vorbind în termeni elogioși despre primarul comunei Vânătorii Mici, membru ALDE, trecând în revistă realizările acestuia de până acum, asigurându-l  de tot sprijinul său în continuarea tuturor proiectelor, menționând că nu sunt puține, dându-l exemplu de bună practică pentru toți primarii din județ.

Tot cu această ocazie deputatul Toma Petcu  l-a prezentat auditoriului și pe primarul comunei Cosoba despre care a spus:

” Primarul comunei Cosoba, care nu este primar din partea ALDE, el fiind primar PNL, dar este prietenul nostru, este aproape de noi pentru că știe ce proiecte și obiective avem în politică. Este un om pe care-l apreciez foarte mult … ”

Și cum pe scenă se afla și Gheorghe Ștefan, iar relația de bună colaborare dintre acesta și primarul din Cosoba este binecunoscută, ne îndreptățește pe noi să credem că viitoarea candidatură pentru primar a lui Gabi Lixandru va fi făcută pe listele ALDE.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *