Anca Stănişteanu la o pizza cu copiii instituţionalizaţi

Anca Stănişteanu la o pizza cu copiii instituţionalizaţi

Preşedintele Asociaţiei umanitare “ACTIV PRO GIURGIU“, Anca Stănişteanu, cu sprijinul conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu a demarat un amplu program de integrare în societate a copiilor instituţionalizaţi. Pentru început au beneficiat de sprijinul Lilianei Ciobanu, administratorului firmei “PANESIM”,  al cărei obiect de activitate se desfăşoară în panificaţie. Cu acest prilej  Liliana Ciobanu le-a oferit posibiliatea celor 11 copii participanţi să vadă pe viu care este procesul de producţie a pâinii.

După încheierea vizitei la fabrica de pâine Anca Stănişteanu i-a invitat pe copii să servească câte o pizza împreună, oferindu-le bucuria ca după masă să se joace împreună şi cu alţi copii într-un loc special amenajat.

Preşedinta asociaţiei umanitare “ACTIV PRO GIURGIU“, Anca Stănişteanu a promis că acest proiect de suflet va continua cu absolut toţi copiii instituţionalizaţi. Vizitarea a cât mai multor intreprinderi de către copii are drept scop orientarea acestora către o meserie care să le placă, iar ulterior, la vârsta majoratului să se poată orienta în deplină cunoştinţă de cauză  spre o carieră profesională. Doar aşa, după ce vor părăsi casele de copii, se pot integra în societate fără să fie complexaţi, a declarat Anca Stănişteanu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *