Alexandru Andrei si Razvan Cuc nu vor pleca din PSD, spre disperarea unora …

Alexandru Andrei si Razvan Cuc nu vor pleca din PSD, spre disperarea unora …

Este deja o practică cunoscută, mai ales în spectrul politic, în care liderii politici, ca să-şi maximizeze poziţia în partid, se înconjoară de proşti care execută orbeşte ordinele şefului cu speranţa că vor obţine un ciolan cât mai mare. Dacă cumva liderul constată că apar între cei pe care el i-a considerat proşti  oameni mult mai inteligenţi decât el face pe dracu-n patru ca să-i îndepărteze, să le minimalizeze la maxim credibilitatea în rândul membrilor de partid. Raţionamentul din cauza căruia face acest lucru este teama. Teama că respectivii oameni ar putea fi identificaţi de ceilalţi membri de partid ca potenţiali succesori ai liderului înscăunat,  ceea ce ar putea duce la pierderea scaunului care-i conferă atât de multe privilegii liderului.

O astfel de situaţie există şi la Giurgiu în cadrul organizaţiei PSD unde liderul partidului a făcut tot ceea ce a depins de el să-i trecă într-un con de umbră pe deputaţii aceleiaşi organizaţii politice, respectiv pe Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc.

În mare parte a reuşit acest lucru, ba chiar mai mult, mergând pe sintagma dezbină ca să poţi conduce fiindu-i temă că cei doi împreună îi pot da peste cap visele de preamărire, a încercat, dar din păcate nu i-a reuşit, să-i dezbine trimiţându-l pe Răzvan la Bruxelles. Din păcate pentru el acest lucru nu a făcut altceva decât să-i unească şi mai mult pe cei doi.  

Văzând că nici acest lucru nu i-a reuşit, profitând de situaţia incertă din PNL Giurgiu care se pare că vor rămâne fără lider, încearcă prin cozile de topor  să-i decredibilizeze pe Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc plasându-i ca viitori lideri ai PNL Giurgiu. Sunt convins că acest lucru nu se va întâmpla dintr-un raţionament cât se poate de simplu, şi anume: Dacă Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc au avut şi au încă puterea să suporte cu stoicism cuţitele înfipte mişeleşte pe la spate prin atacurile de un grotesc inimaginabil  la familie, atacuri ce cu greu pot fi surmontate şi sunt în continuare în PSD, şi nu au dat bir cu fugiţii preferând să rămână în continuare în PSD să-şi poarte crucea, sunt convins, nu pentru faptul că nu ar avea oferte de la celelalte partide de opoziţie, că nu vor pleca din PSD. Sunt de asemenea convins că plecarea lor din partid i-ar conveni de minune liderului actual, dar din păcate pentru el va trebui să-şi ia gândul şi de la această găselniţă. Că-i convine sau nu, asta e ! Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc vor rămâne în continuare în PSD.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *