ALDE Giurgiu s-a pornit impotriva propriului primar

ALDE Giurgiu s-a pornit impotriva propriului primar

După felul cum l-au caracterizat într-o recentă conferinţă de presă vicepreşedintele ALDE Ovidiu Andrei şi consilierul local din comuna Daia judeţul Giurgiu Mihai Buzică pe primarul comunei Daia, Florin Şerban, ai crede mai degrabă că este un primar incompetent al opoziţiei şi nicidecum primar ales pe listele aceluiaşi partid din care fac parte şi cred cei mai vehemenţi critici, Ovidiu Andrei şi Mihai Buzică.

Ovidiu Andrei spune despre primarul Florin Şerban că dă dovadă de infantilism politic. Ca să justifice afirmaţia completează spunând că: „…Primarul are un comportament care-l descalifică ca şi administrator, primar al comunei, deoarece nu ţine cont de doleanţele cetăţenilor, de urgenţele în ceea ce priveşte bunul mers al activităţii primăriei neţinând cont de urgenţele imperios necesare cum ar fi reparaţia drumurilor care au deveni impracticabile, reţeaua de apă şi canalizare care este de asemenea o prioritate. Singura preocupare a dumnealui este aceea legată de montarea unor camere video şi cam atât. …„ 

Consilierul local cu aspiraţii de viceprimar Mihai Buzică vine în complectarea şefului ierarhic pe linie de partid şi spune despre primarul Florin Şerban, suspendat din ALDE, că: „ Primarul face abuz de putere prin aceea că nu pune în practică hotărârile consiliului local. Modifică cu de la sine putere hotărârile de consiliu. A cumpărat un buldoexcavator fără licitaţie la un preţ mai mare decât valoarea oferită pe piaţă… „

Din punctul meu de vedere Silviu Dumitrescu a abordat o problemă foarte serioasă care ar trebui să succite interesul celor care sunt implicaţi în gândire şi elaborare de  de soluţii pertinente, care cu adevărat să genereze în formă reală locuri de muncă şi nu absolvenţi de studii gimnaziale şi superioare cu patalama de analfabeţi funcţionali.  Legat de acest aspect s-a referit la învăţământul dual realizat cu sprijinul nemijlocit al antreprenorilor care au nevoie ca de aer  de forţă de muncă calificată.

În ceea ce-l priveşte pe primarul comunei Daia, Florin Şerban, cred că dacă s-ar ocupa de comună cum se ocupă de echipa de fotbal ar avea rezultate notabile care ar rămâne în mintea locuitorilor comunei. Altfel perioada mandatului lui va trece neobservată ca un meteorit pe care nu este scrisă sigla niciunui partid, fiind trecut la şi alţii.

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *