ALDE Giurgiu le-a oferit copiilor nevoiaşi din Giurgiu un dram de fericire

ALDE Giurgiu le-a oferit copiilor nevoiaşi din Giurgiu un dram de fericire

Anul acesta, ca în fiecare an de altfel, înainte de începerea  noului an şcolar, formaţiunea politică ALDE Giurgiu le-a oferit copiilor care provin din familii nevoiaşe un dram de fericire. Zeci de ghiozdade pline cu rechizite au ajuns la copiii care aveau atâta nevoie de ele. Bucuria a fost prezentă atât în zâmbetele largii ale copiilor, precum şi în ochii înlăcrimaţi ai părinţilor.

Nu trebuie să fi un partid mare ca să aduci foarte multă bucurie. Acest gest de omenie nu cred că are vreo legărură cu politica, ci mai degrabă cu frumuseţea care şi-a găsit sălaş în sufletele oamenilor care fac parte din partid. Dacă acest gest de omenie ar fi făcut doar în acest an, în plină desfăşurare a campanie electorale, sincer aş fi fost sceptic. Dar ştiu că oamenii din ALDE nu au evitat niciun prilej încă de la înfiinţarea partidului să ajute oamenii nevoiaşi, dar mai ales au fost alături de copii prin diferite acţiuni umanitare.

Sincer mi-aş fi dorit ca astfel de gesturi, de fapte pline de bunătate să le regăsesc la toate formaţiunile politice din Giurgiu, dar din păcate acestea  în loc să fie alături de copiii proveniţi din familiile nevoiaşe, alăturii de copiii instituţionalizaţi preferă să arunce banii pe flaiere, pe sticle de vin pe care să-şi lipească fotografia, pe şepci inscriţionate cu mesaje votaţi pe x, votaţi pe y, ca şi cum oamenilor din Giurgiu le pasă de flaierele pe care oricum nu le citesc, de sticlele de vin oţeţit, de şepcile inscripţionate pe care nu le pot purta nici la munca câmpului sau de clipurile video postate pe facebook la care oricum nu se uită nimeni, sperând că astfel îi vor mai păcăli încă o dată pe oameni.

Dacă aveţi minim respect faţă de oameni domnilor şi doamnelor politicieni încercaţi vă rog să nu le mai jigniţi inteligenţa spunând lucruri în care nici voi nu credeţi. Demonstraţi-le oamenilor că vă pasă de ei prin fapte nu prin vorbe goale, lăsaţi faptele să vorbească în locul vostru şi oamenii vă vor vota.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *