Adrian Anghelescu, de Ziua Centenarului, a prezentat cu mandrie la Alba Iulia steagul municipiului Giurgiu

Adrian Anghelescu, de Ziua Centenarului,  a prezentat cu mandrie la Alba Iulia  steagul municipiului Giurgiu

Consilierul local PNL Adrian Anghelescu a ţinut în mod special ca steagul municipiului Giurgiu să fie prezent în locul unde s-a înfăptuit  Marea Unire, capitala spirituală a neamului românesc, Alba Iulia.

Pentru a-şi realiza  visul a parcurs peste 800 de Km cu autoturismul  personal, având-o ca însoţitor de bord pe soţia sa Claudia Anghelescu. Despre cum a simţit şi trăit sărbătoarea centenarului,  Adrian Anghelescu a spus:

“A fost un moment unic  ce nu poate fi trăit decât o singură data în viaţă.  A fost un moment magic.  Am simţit vibraţia extraordinară  a oamenilor minunaţi, care ca şi mine simt şi trăiesc româneşte. Alături de toţi cei care au participat, unii dintre ei veniţi de la sute sau chiar mii de kilometri, am format o singură familie.  Nu a contat zona de unde venim, apartenenţa  politică, religie, etnie, cu toţii eram românii care îşi respectă legătura de sânge prin jertfa înaintaşilor  noştri pentru pământul sfânt al acestei ţări minunate. Ar fi ideal ca astfel de momente pline de românism autentic să ne ajute  să depăşim răutatea şi urâtul care-şi face simţită prezenţa din ce în ce mai pregnant în ultima perioadă, şi împreună, uniţi să creem o nouă dimensiune în ceea ce priveşte viitorul nostru. Împreună putem face lucruri extraordinare  care să schimbe imaginea deformată pe care străinii o au despre România.  În încheire doresc să le urez tuturor românilor ca nepoţii noştri să se bucure de România Mare şi peste alţi 100 de ani! “

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *