ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU O PERSOANA DECEDATA, DOUA PERSOANE RANITE GRAV SI TREI RANITE USOR

ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU O PERSOANA DECEDATA, DOUA PERSOANE RANITE GRAV SI TREI RANITE USOR

            În ziua de 11.04.2015, ora 17.00, pe Drumul Comunal 115, în afara localităţii Frăteşti, satul Cetatea, judeţul Giurgiu, V. N. G., un tânăr de  29 ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea o autoutilitară FORD TRANZIT,  nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion, condus regulamentar A. G., un bărbat de 53 ani, din municipiul Giurgiu, intrând în coliziune lateral-dreapta cu acesta.

          Din accident a rezultat decesul lui A. G., conducătorul autocamionului, rănirea gravă a lui V. N. G., conducătorul autoutilitarei, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din municipiul Bucureşti, rănirea gravă a lui N. I., de 27 ani, din municipiul Giurgiu şi rănirea uşoară a lui M. L., un minor de 15 ani, din comuna Frăteşti, N. G. S., un minor de 16 ani, din municipiul Giurgiu şi a lui N. M., un bărbat de 55 ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare.

          Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat  probe biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

           Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *