A picat Facebook-ul! De data asta problema pare sa fie una grava

A picat Facebook-ul! De data asta problema pare sa fie una grava

Cea mai mare rețea de socializare din lume, Facebook, nu mai a mai putut fi accesată luni seara, după ora 22.05, iar defecțiunea a durat aproximativ o jumătate de oră. Se pare că problemele nu sunt deloc de neglijat, dat fiind faptul că este deja a treia oară în ultima săptămâna când se întâmplă acest lucru.

Utilizatorii care încercau să acceseze rețeaua de socializare puteau să vadă un mesaj prin care Facebook își cere scuze pentru impediment și promite că va remedia defecțiunea.

Mai grav este că deținătorilor de pagini pe rețeaua de socilizare le-a fost afișat un mesaj prin care aceștia informați că pagina le-a fost ștearsă.

Aceasta nu este prima dată când utilizatorii Facebook se confruntă cu probleme privind accesul la rețeaua de socializare.

În urmă cu patru zile, reţeaua de socializare a picat complet, de pe toate platformele, timp de 45 de minute.

Cea mai populară reţea de socializare din lume este accesată, în fiecare lună, de 1,49 miliarde de persoane. În luna august, în doar o zi (pe 24 august), au stat pe Facebook un miliard de oameni, ceea ce înseamnă că unul din 7 oameni de pe Terra au accesat site-ul sau aplicaţia mobilă.

 

 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *