A CONDUS FARA PERMIS, A RANIT GRAV UN BICICLIST SI APOI A PARASIT LOCUL PRODUCERII ACCIDENTULUI

A CONDUS FARA PERMIS, A RANIT GRAV UN BICICLIST SI APOI A PARASIT LOCUL PRODUCERII ACCIDENTULUI

În ziua de 28.06.2015, în jurul orei 21.50, S. M., un tânăr de 27 de ani, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Scortea din satul Puieni, comuna Prundu, judeţul Giurgiu, fără să posede permis de conducere, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil pietruit) şi a accidentat grav pe C. V., un bărbat de 36 ani, din aceeaşi localitate, care circula din sens opus, pe bicicletă.

După producerea accidentului conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

         Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare.

          În cauză poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de S.M. sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie.   

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *