Vrei sa mergi la mare? Citeste despre: Judetul CONSTANTA, sub APE. EFECTELE DEVASTATOARE ale ploilor

Estul țării este pur și simplu paralizat de domnia apelor. Ploile înregistrate au inundat zone întregi, canalizările defectuoase nereușind să facă față șuvoaielor.

Județul Constanța a fost serios afectat de ploile care au căzut masiv, iar la Cernavodă, situația este foarte gravă. A plouat așa de mult, încât mașinile au fost luate de ape, relatează replicaonline.ro

În centrul localității au intervenit militarii din cadrul ISU. Aceștia au avut și alte solicitări în Cernavodă, fiind vorba despre case și străzi inundate. Este evident că autoritățile își vor desfășura toate forțele pentru a putea răspunde solicitărilor oamenilor.

Au fost înregistrate 39 reclamații venite din municipiul Constanța, Medgidia, Eforie Nord, Cernavodă, Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Ovidiu și Agigea.

Un număr de 9 reclamații au fost înregistrate pe raza municipiului Medgidia. În Eforie Nord, cele 8 sesizări au vizat sistemul de canalizare stradal din zona Steaua de Mare și străzile Plantelor, Tudor Vladimirescu, Mării, 23 August și George Coșbuc, iar cele 4 din Cernavodă au venit pentru străzile Canalului, Dacia, Călugareni și Anghel Saligny.

Prăpăd a fost și la Tulcea, unde a plouat torențial, dar și cu grindină, apele punând stăpânire pe gospodăriile oamenilor.

Sursa evz.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *