Vrabia malai viseaza si Bama sa ajunga primar

Azi 23 iunie, am fost contactat de domnul Ionel Dinu, președintele organizației județene a PMP filiala Giurgiu, care a dorit să-și reitereze poziția vis-a-vis de candidatura pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu, la alegerile locale ce vor avea loc în anul 2016.  A făcut acest lucru deoarece pe site-ul unei publicații giurgiuvene, a apărut o știre conform căreia candidatul pentru funcția de primar de anul viitor din partea PMP va fi atenție!!! Alin Răsuceanu.

( Nota red. Alin Răsuceanu  la cei 25 de ani ai săi, poate fi considerat un mic traseist politic, având la activ PDL ,  PSD actualmente PMP.  Doamne ferește-ne de astfel de aberații ! În aceste condiții înclin să-i dau dreptate colegului meu  Diaconescu, care a spus că mai are să se înscrie în cursa electorală CUCU și PETRONELA. Rămân totuși la părere că este doar o glumă și acest tânăr își cunoaște lungul nasului  și nu a făcut o astfel greșeală impardonabilă încât să declare că va candida pentru funcția de primar. Nici chiar în glumă nu se face o astfel de gogomănie, care din capul locului este o mare utopie.)  

Legat de candidatura dumnealui, domnul Ionel Dinu a spus:

 Nici nu se poate pune problema ca vreo altă persoană să candideze pentru funcția de primar  al municipilului Giurgiu, la alegerile locale ce vor avea loc în 2016, din partea PMP Giurgiu. Nu am cunoștință de ce surse de informare beneficiază publicația respectivă, dar în mod cert, nu sunt surse demne de încredere. Cred că ar fi fost normal să fiu contactat și întrebat, nu cred că cineva din presa locală să mă fi căutat la telefon și eu să nu fi răspuns. Un lucru este cert, beneficiez de toată încrederea și susținerea organizației superioare de partid pentru candidatura subsemnatului la funcția de primar al municipiului Giurgiu. De asemenea, țin să informez opinia publică, că voi fi cap de listă atât pe listele  consilierilor municipali, cât și pe listele consilierilor județeni. Voi face acest lucru deoarece înclin să cred că sunt o locomotivă care va trage partidul după ea. Spun acest lucru  bazându-mă pe notorietatea de care mă bucur în rândul giurgiuvenilor

A concluzionat domnul Ionel Dinu.

 

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *