Valentin Theodor Musat este consilierul personal al ministrului Mediului

Ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu are încă de săptămâna trecută un nou consilier personal. Acesta este un tânăr giurgiuvean, în vârstă de 30 de ani, Valentin Theodor Muşat.

Valentin este absolvent al Facultăţii de Studii Economice Bucureşti specialitatea Tehnologie Agroalimentară şi a Mediului. În timpul liber este preşedintele organizaţiei de tineret ALDE Giurgiu  şi vicepreşedinte la nivel naţional.

Pe Valentin l-am cunoscut cu ocazia alegerilor parlamentare când mi-a lăsat impresia unui tânăr politician de perspectivă. Am realizat acest lucru datorită modului,  a viziunii pe care o are ca şi proiecţie politică în viitor, în sensul că, spunea el, atunci când minciuna este ascunsă sub o poleială  de suprafaţă, fie ea chiar şi de aur, mai de vreme sau mai târziu adevărul  iese la suprafaţă, iar cariera politică a celui sau celor care trăiesc în minciună se termină într-un mod josnic. De asemenea mai spunea Valentin că furtul trebuie să dispară din România. Nu este normal, mai spunea el, ca unii să fure şi să trăiască bine mersi pe picior de mari granguri,  iar alţii care muncesc din zi şi până-n noapte să trăiască sub limita de subzistenţă. Acestea erau parte din ideile tânărului nostru politician.  Îi vom urmări cariera şi vom vedea dacă se va ţine de cuvânt.

Ca şi consilier al ministrului Mediului, cu toate că nu este o muncă deloc uşoară, aşa cum rezultă din fişa postului unui consilier personal de ministru, cred că tinereţea, faptul că are studii superioare în domeniu, îl vor ajuta să-şi îndeplinească cu brio atribuţiunile de serviciu.

Să nu uit. În atenţia domnişoarelor din ministerul Mediului: Este  adevărat că giurgiuveanul nostru este un tânăr foarte chipeş, numai că, din păcate pentru voi şi din fericire pentru el este foarte însurat.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *