UNPR-ul intentioneaza sa mearga singur in alegerile din 2016

În ultima perioadă de timp, atât în presa locală cât și în cea națională au apărut fel de fel de interpretări legate de posibilele alianțe politice pe care le-ar putea face UNPR-ul, mergând până acolo încât s-a spus că UNPR-ul va fi partidul care va contribui în mod decisiv la demisia premierului înainte de terminarea mandatului și implicit la căderea actualului guvern. Despre acest subiect fierbinte, am stat de vorbă cu președintele UNPR Giurgiu, deputatul Ioan Viorel Teodorescu care ne-a spus:

“Așa cum a declarat și preşedintele partidului, domnul general Gabriel Oprea, UNPR-ul  cel mai probabil,  ca și formațiune politică, va merge singur în alegerile locale și parlamentare ce vor avea loc în anul 2016. 

După cum se știe, avem propunere de la PSD, dar există și un curent în partid care dorește să mergem singuri în alegeri.  

Referitor la viitorul Guvernului Ponta,  suntem ferm convinși  că acest guvern își va duce mandatul până la capăt . 

Afirm acest lucru deoarece domnul Victor Ponta este un premier foarte bun, actuala coaliţie de guvernare e solidă, este o guvernare bună şi credem că nu sunt motive care să împieteze în vreun fel calitatea de premier a domnului  Victor Ponta care  îşi va duce mandatul la bun sfârşit.”

A concluzionat domnul deputat.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *